Ziar Magazin Online

” Putin ”- Este clar ca ne luptăm cu Neonaziștii, care folosesc mercenari straini, chiar si din Orientul Mijlociu!

05.03.2022
ACESTE INFORMATII AU APARUT ATAT IN PRESA INTERNATIONALA CAT SI IN PRESA NATIONALA, IN MOD REPETAT, DE UNDE LE-AM PRELUAT SI EU! ” PRIETENII ” STIU DE CE AM FACUT ACEASTA MENTIUNE!

PUTIN AFIRMA FAPTUL CA RUSIA SE LUPTA CONTRA NEONAZISMULUI


Intr-o emisiune LIVE care a fost preluată și transmisă atât de Presa Internațională, cât și de presa natională, in speța de Antena 3, Vladimir Putin face niște afirmații șocante!

Putin afirma ca se lupta cu Neonazistii. Tot aici afirma ca, in timpul luptelor, armata rusa se confrunta cu mercenari, chiar din Orientul Mijlociu. Dar, daca ar fi asa, cine ar fi Neonazistii, ca el se lupta cu Ucraina? Logic ar fi dupa spusele lui că Ucraina este controlata si condusa de neonazisti?!?!?! Pare ceva destul de greu de inteles.

                                                                                                                 

Putin mai afirma ca armata rusa lupta pentru o viata pasnica, pentru oamenii din Donbas, pentru DENAZIFICARE si DEMILITARIZARE! Denazificare? Se pare ca Putin transmite acelasi mesaj, Rusia lupta contra Neonazismul!

Cea mai socanta afirmatie este dupa parerea mea, faptul ca Rusia a fost amenintata cu arme nucleare

 

Aici intrebarea este……Cine mai exact are arme nucleare si a amenintat Rusia? Oare, Rusia chiar a fost amenintata de un atac cu arme nucleare? In fine, ceea ce am scris in acest articol sunt informatii publicate de marile trusturi de presa, ( imaginile confirma acest lucru ), asta inseamna ca nu pot intra sub incidenta cenzurii pentru un motiv sau altul!!!

 

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts