Ziar Magazin Online

PREMIERĂ MEDIATICĂ! Mecanismul și simbolistica ocultă a Serurilor Experimentale Covid 19, prin care acestea distrug sufletul ființei umane!

MEDIASTIRI 18 12 2022 SANATATE CONSPIRATIE

DA, Serurile Experimentale distrug Sufletul ființei umane, printr-un mecanism malefic! Covid 19 este o imensă Conspirație Satanică pentru distrugerea Umanității

S-a vorbit mult despre ideea că Serurile Experimentale, numite ilegal Vaccinuri anti Covid 19, au rolul de a distruge Sufletul ființelor umane. Cu toate astea, nu a existat până acum nici un material public, care să apară în mass media și să explice exact despre ce este vorba.

Acest articol se bazează pe materialul prezentat de Rudolf Steiner, fondatorul Antropozofiei, într-o Conferință la Praga în martie 1911. Inițial, Steiner a făcut parte din Societatea Teosofică, întemeiată în 1875 de rusoaica Helena Petrovna Blavatski, el conducând filiala din Germania.

Din anumite motive (pe care le vom discuta în alt articol) Steiner se rupe de Societatea Teozofică și, în 1912, la Koln, era înființată o primă Societate Antroposofică, pentru ca ruptura oficială și definitivă să aibă loc în anul următor, 1913. Atunci, Steiner a devenit președinte de onoare al Societății Antroposofice, cu sediul central la Dornach, în Elveția.

Semnificația ocultă a sângelui

Până să ajungem să vorbim despre semnificația ocultă a săngelui, Inimii și sistemului circulator în (clar) viziunea lui Steiner, facem o altă referire, ceva mai rudimentară.

Unul dintre ritualurile bizare ale anumitor triburi de indieni era ca, după ce dușmanul era ucis în luptă, cel care învingea, îi bea săngele celui învins. Exista credința că Sufletul omului era în sânge, iar dacă îi beai sângele celui ucis, ai fi preluat energia lui, devenind mai puternic. Deci, iată că avem deja o simbolistică ocultă legată de semnificația sângelul, ca fiind corespondentul fizic al sufletului, chiar la triburile de indieni.


Rudolf Steiner, Fiziologia Ocultă a ființei umane

”În uriașa lui complexitate, organismul uman trebuie să fie cea mai semnificativă expresie, cea mai mare și mai importantă revelație, a forțelor spirituale care structurează lumea și îi dau viață.

Aparatul circulator și Inima este acea minunată formațiune care constituie punctul central al organismului

Impresiile senzoriale exterioare preluate la nivelul capului, modifică sângele care circulă în această zonă, care, astfel modificat este trimis către inimă, la fel ca și cel din restul organismului.

În timp ce în partea superioară a corpului capul se deschide spre exterior pentru a primi de acolo influențe, și sângele curge către această parte pentru a culege influențele exterioare. În același timp el curge și spre partea inferioară pentru a primi ceea ce vine de la cele trei organe, splina ficat și bilă.

Sângele nostru primește două influențe majore, una este din exterior la nivelul creierului, unde sângele se oferă ca o tablă pe care se întipăresc impresiile acestei lumi, cealaltă este din interior, de la nivelul celor trei organe, splina ficatul și bila.

Ocultiștii tuturor timpurilor au dat aceste nume acestor organe, bazindu-se pe anumite observații, percepții extrasenzoriale, în felul următor: splina au numit-o saturniană, un Saturn interior, ficatul este un Jupiter interior, iar bila un Marte interior.

Așa cum lumile exterioare ne influențează, pătrunzând din afară, lumile interioare reprezentate de cele trei planete, acționează asupra sângelui,

influențând eul, al cărui organ este sângele!

Pentru ocultiști, sistemul nervos reprezintă un substrat al conștienței, fiind unealta corpului astral, arhetip spiritual al sistemului nervos. Așa cum arhetipul se comportă față de manifestarea sa, la fel se comportă și corpul astral față de sistemul nervos.

Atunci când observăm organele umane trebuie să fim conștienți de faptul că acestea pot fi utilizate și în alt scop decât cele ale animalelor chiar dacă sunt asemănătoare ca formă,

acum menționăm doar că, la om organul exterior al eului, centrul său sufletesc, este sângele

Eul și corpul astral sunt arhetipuri iar sângele și nervii sunt cele două imagini ale lor. Așadar, înseși aceste comparații ne arată că suntem îndreptățiți să vedem în sânge o imagine a eului și în sistemul nervos o imagine a corpului astral.”

”Sistemul nervos este instrumentul exterior al corpului astral iar sângele instrumentul eului”

Fragmente din Conferința de la Praga a lui Rudolf Steiner din 21 martie 1911. Acest articol nu și-a propus să prezinte fiziologia ocultă a omului, ci doar să confirme cu argumente științifice că Serurile Experimentale numite în mod ilegal vaccinuri, afectează și chiar distrug Sufletul ființei umane.


Fără să intrăm în detalii medicale, că nu asta ne interesează, care este efectul Serurilor Experimentale?

Săngele se îngroașă, apar multiple cheaguri, proprietațile lui esențiale sunt distruse. Asta va duce mai devreme sau mai tarziu la moartea și a corpului fizic, prin stop cardiac sau comoție cerebrală.

”Rudolf Steiner prezintă Sângele ca fiind expresia fizică a Sufletului”

Dacă Serurile Experimentale distrug Sângele, automat, acest lucru se repercutează și asupra Sufletului, prin simbolistică ocultă! Acesta este motivul pentru care mulți terapeuți înzestrați cu percepții extrasenzoriale afirmă că nu le mai simt sufletul persoanelor vaccinate pe care le tratează. Prin distrugerea sângelui, a Sistemului Circulator și a inimii, aceste Seruri Experimentale distrug sufletul ființei umane care a acceptat de bunăvoie să se injecteze cu aceste substanțe.


TEME. Da, Serurile Experimentale distrug sufletul ființei umane, Vaccinurile Covid 19 distrug sufletul ființei umane, prin simbolistică ocultă, Sângele este expresia Sufletului, a Eului, degenerarea lui de către Vaccinurile Covid duce la degenerarea sufletului ființei umane.

Vă așteptăm și pe cele 2 grupuri de Facebook ale ziarului: 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Publicație Online de Știri

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts