Ziar Magazin Online

Petre Daea-”Am început promovarea produselor românești, 100 de evenimente în toate județele țării, dedicate fermierilor autohtoni!”

MEDIASTIRI 11 10 2022 POLITICA

Pe 10 octombrie, de ”Ziua Națională a Produselor Agroalimentare Românești”, Ministerul Agriculturii, împreună cu autoritățile locale, organizează 100 de evenimente în toate județele tarii pentru promovarea produselor românești

Petre Daea, cel mai bun ministru al agriculturii de după 89′
”Sub logo-ul, „Bun pentru tine, bine pentru fiecare”, peste 3000 de producători expun la vânzare un sortiment larg de produse românești.

”Bun pentru tine, bine pentru fiecare”

Petre Daea, la un târg de promovare a produselor românești

În curtea Ministerului Agriculturii s-a deschis o frumoasă expoziție cu vânzare a produselor obținute de românii noștri. După 3 ani de întrerupere a activității, Casa Unirea face prima tranzacție cu produse românești și încheie contracte de livrare cu producătorii de produse alimentare ce se afla în platoul expozițional de la Ministerul Agriculturii.

”Am repus-o cu greu pe picioare, dar am reușit!”

Petre Daea, la un eveniment organizat pentru fermierii români

Avem de unde, avem cu cine și cu ce, dar trebuie să muncim ceas de ceas și zi de zi! Vom susține prin toate mijloacele valorificarea produselor agroalimentare românești!

”Așa vom reduce importurile de produse agroalimentare”

În acest loc minunat, autoritățile locale și județene au organizat “Târgul rod cu spor”, unde harnicii noștri agricultori și meșteșugari și-au expus roadele pământului obținute într-un an greu, printr-un efort extraordinar, care merită apreciat și onorat prin cumpărarea produselor pe care le-au obținut cu multă migală și cheltuieli mari.”

Acesta este mesajul postat de Ministrul Agriculturii, Petre Daea, pe pagina personală de Facebook.


Indicii. Ministrul Agriculturii Petre Daea demarează promovarea produselor agricole românești, Petre Daea și Ministerul Agriculturii au organizat 100 de evenimente în toate județele țării, pentru fermierii români, Petre Daea promovează produsele agricole românești pentru a diminua importurile.

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Publicație Online de Știri

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts