Ziar Magazin Online

Oficial, victorie uriașa a lui Liviu Dragnea în dosarul Belina! Sevil Shhaideh și ceilalți inculpați în dosar au fost achitati!

Dosarul Belina devine una dintre cele mai grave fapte de corupție ale Justiției din România


Sevil Shhaideh și restul inculpaților din dosarul Belina au fost achitați, de Tribunalul Bucuresti 

Pe 21 aprilie, Tribunalul Bucuresti a hotarat achitarea lui Sevil Shhaideh si a celorlalti inculpati in dosarul Belina, un dosar cu evidente inflexiuni politice. Pentru ca se considera a fi prea apropiata de Liviu Dragnea, si nu pentru ca ar fi savarsit vreo infractiune, Sevil a fost chemata la DNA unde a fost pusa sub acuzare si trimisa in judecata pentru abuz in serviciu, impreuna cu Ionela Stoian, Ionut Gadea, Rodica Gusa si Mariana Gheorghiu.

”Procurorii anticoruptie au inventat o fapta de coruptie si au dispus trimiterea in judecata pe povesti. Fapta nu este prevazuta de legea penala ori nu a fost savarsita cu vinovatia prevazuta de lege  – este motivul achitarii, spune Tribunalul Bucuresti.

Adrian Ionut Gadea, presedintele CJ Teleorman a scris pe Facebook ca a avut incredere in justitia din Romania…

”Astăzi, în Sfânta Joi Mare, mă bucur să vă anunț că instanța a dispus achitarea mea în controversatul dosar ”Belina”. Nu mă surprinde această decizie, deoarece am avut încredere că justiția își va urma cursul firesc. În acest sens, am pus la dispoziția organelor judiciare toate elementele solicitate, pentru a dovedi atât nevinovăția, cât și că faptele imputate nu erau prevăzute de legea penală, lucru confirmat de judecători”- scrie Adrian

In 2018, cand DNA a trimis acest dosar in judecata, procurorii anticoruptie sustineau ca Sevil Shhaideh si Ionut Gadea au realizat un prejudiciu de peste 3 milioane de lei. Tribunalul Bucuresti a admis si faptul ca acest prejudiciu nu a existat niciodata, fiind o inventie a procurorilor anticoruptie.

Staaați, stați că n-am auzit bine, cum? Acest dosar Belina este un dosar politic facut de DNA la comandă, pentru a denigra și condamna niște oameni nevinovați, care doreau binele României?

Cine le va reda demnitatea acestor oameni, cine ii va despagubi pentru gravul prejudiciu de imagine pe care l-au suferit, cine le va inapoia timpul pierdut, cine va raspunde pentru aceasta grava fapta de coruptie a justitiei din Romania, cine va raspunde pentru acest abuz al justitiei, greu de imaginat intr-o tara democratica, in sec. 21, intr-o Europa asa-zis democratica? 

Cazul Belina este cumva unul dintre motivele pentru care actuala coalitie de guvernare PSD-PNL ( impreuna cu USR care acum este in opozitie ), a dorit cu atata patima desfiintarea SIIJ ?!?!?!

Facebook – MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts