Ziar Magazin Online

OFICIAL-”Serurile experimentale anti Covid 19 NU sunt vaccinuri!”Este hotărârea Curții Supreme a SUA!

MEDIASTIRI 02 11 2022 CONSPIRATIE

Curtea Supremă a SUA dat sentință oficială definitivă:”Vaccinurile Covid nu sunt vaccinuri!”

În urma procesului intentat și câștigat de Robert F. Kennedy contra tuturor lobbyiștilor farmaceutici, Curtea Supremă a SUA a dat sentință oficială: ”Vaccinurile Covid nu sunt vaccinuri!”

În decizia sa, Curtea Supremă afirmă că prejudiciul cauzat de terapiile genetice cu ARNm ale Covid este ireparabil. Întrucât Curtea Supremă este cea mai înaltă instanță din Statele Unite, nu mai există alte căi de atac și toate căile de atac au fost epuizate.

”Serurile experimentale Covid-19 nu sunt vaccinuri”

Într-o primă declarație, Robert F. Kennedy a subliniat că acesta a fost un succes care a fost posibil doar datorită cooperării internaționale a unui număr mare de avocați și oameni de știință. Această hotărâre este, desigur, un precedent internațional. În special aici, în Elveția, această hotărâre ar trebui să facă senzație, deoarece Elveția are o poziție specială cu constituția sa federală. Pe de o parte, Codul de la Nürnberg este ancorat în Constituție prin articolul 118b, iar utilizarea abuzivă a ingineriei genetice pe oameni este interzisă în Elveția în temeiul articolului 119 din Constituția federală. Aceasta este completată de articolul 230bis din Codul penal.

Acest lucru înseamnă că autorii pot fi pedepsiți cu până la 10 ani de închisoare. Cu toate acestea, această hotărâre ar trebui, de asemenea, să facă restul lumii să se ridice și să ia aminte, deoarece Codul de la Nürnberg are valabilitate internațională și este inclus, de asemenea, în articolul 7 din Pactul internațional cu privire la drepturile civile și politice. În cazul unor acuzații penale, în declarație ar trebui să se facă referire la scandalul talidomidei pentru a da o greutate deosebită semnificației acestei acuzații.

Astfel, politicienii vor avea parte de o toamnă călduroasă. Ar trebui să știți, de asemenea, că avocatul german Dr. Rainer Füllmich și alți peste 100 de avocați germani au fost implicați în aceste proceduri. Mass-media nu vorbește despre acest lucru, nici în Elveția, nici în Europa. Din păcate, acest lucru se va întâmpla doar cu o întârziere. Vă rugăm să transmiteți această decizie familiei, prietenilor și cunoscuților dumneavoastră.


TEME. Decizie oficială a Curții Supreme din SUA, Vaccinurile Covid nu sunt vaccinuri, serurile experimentale anti Covid 19 nu sunt vaccinuri, sentință oficială a Curții Supreme din SUA, serurile experimentale anti Covin nu sunt vaccinuri.

Vă așteptăm și pe cele 2 grupuri de Facebook ale ziarului: 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Publicație Online de Știri

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts