Ziar Magazin Online

”OFICIAL” Liviu Dragnea dezminte ferm acuzațiile false apărute în mass media din România!

MEDIASTIRI 18 09 2022 POLITICA

Toate informațiile apărute de curând pe un anumit segment de presă, despre presupusele relații amoroase ale lui Liviu Dragnea, sunt false, ele sfidând orice logică, rațiune și bun simț

Nu este prima dată când se inventează falsuri grosolane la adresa lui Liviu Dragnea, problema este că aceste falsuri devin niște infantilitați, niște copilării ridicole, care ar putea fi scrise doar de catre ”un om mare” după cum ar fi spus Antoine de Saint Exupery.

În condițiile în care, în România domnește haosul, sărăcia și creșterea explozivă a prețurilor, mass media de cartier se ocupă să inventeze FALSURI despre viața privată a lui Liviu Dragnea

Niște ”jurnaliști din aștia mari” au mai încercat UN FALS, o poveste falsă și denigratoare cu Oana Leonte (președinta APP Tineret) și Liviu Dragnea. Problema a fost că imaginile postate cu ei doi, erau facute la întalnirea oficială a filialelor APP cu liderii, la București, adică erau acolo prezente zeci de persoane !!! Când Liviu Dragnea încă mai susținea APP, acum știm că și-a retras sustinerea și s-a dezis total de APP.

De asta tot zic, cum mama mă-sii, ca om-jurnalist ai putea să scrii și să publici o asemenea mizerie jurnalistică, doar dacă…esti un ne-om-jurnalist !!! Sau poate dacă ai fi un om-dilit-la-cap-jurnalist !!! Sau, poate dacă ai fi un jurnalist-bine-platit-de-stăpânii-străini-ai-României !!! 

Mesajul public al lui Liviu Dragnea despre FALSUL din jurnalismul diletant din România


”Această demenţă care deja arată a disperare, continuă acum cu protagonişti şi subiecte noi….

Cel mai nou subiect vorbeşte despre o presupusă discuţie a mea cu o altă domnişoară. În această postare nu mă adresez OSPĂTARILOR de la CANCAN. (Într-o postare trecută am explicat faptul că ei sunt doar nişte ospătari, care livrează o comandă pentru care s-a plătit.)

Mă adresez celor care au comandat. Aşa cum este bine cunoscut de către toată lumea sunt un bărbat liber, fără obligaţii, care poate vorbi cu orice femeie şi nu înţeleg care sunt motivele pentru care se finanţează această campanie.

Deranjează că îmi plac femeile şi nu bărbaţii? Este cineva care suferă de gelozie? Îi este cuiva teamă de mine? Ce zici Pahonţule? Care o fi motivul?

Crezi tu şi şefii tăi că aşa reuşiţi să acoperiţi jaful din ţară? Că oamenii o să uite preţurile care îi îngroapă? Crezi că telenovela asta o să le ţină de cald oamenilor la iarnă şi o să le pună pâine pe masă?

”România are probleme mult mai mari decât presupusele mele conversaţii cu femei”

În loc să ticluiţi poveşti amoroase mai bine salvaţi ţara, dacă sunteţi în stare!”

Etichete. Informațiile apărute în presă despre relațiile amoroase ale lui Liviu Dragnea sunt FALSE, presa de cartier inventează FALSURI despre viața privată a lui Liviu Dragnea, Liviu Dragnea dezminte informațiile FALSE inventate și aparute în presa diletantă din România!

HTTP://FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online 

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts