Ziar Magazin Online

OFICIAL! Donald Trump și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale din 2024.”Pentru a face iar America măreaţă!”

MEDIASTIRI 20 11 2022 POLITICA

Donald Trump „Pentru a face America măreaţă şi glorioasă din nou, îmi anunţ în această seară candidatura pentru funcţia de preşedinte al Statelor Unite”

Dacă Trump va câștiga alegerile din 2024, va deveni al doilea preşedinte american ales vreodată pentru două mandate neconsecutive.

Donald Trump își anunță a treia candidatură, în pofida amenințărilor și piedicilor de tot felul care ii sunt puse, pentru a-l impiedica să mai candideze. Oficialii Departamentului de Justiție care îl investighează pe el și asociații lui, revin asupra deciziei de a-l pune iar sub acuzare. Chiar unii membri ai partidului său și-au exprimat ”dorința și sfatul” ca Trump să nu mai participe la alegeri, deși este clar cel mai bine cotat în sondaje dintre toți republicanii.

Donal Trump a declarat în numeroase rânduri că se opune cu toată forța planurilor Ocultei Mondiale. Asta a făcut ca Trump să fie foarte iubit de americanii de rând, dar să fie ținta celor mai puternice atacuri ale mass-mediei controlată de Globaliști. Asupra alegerilor prezidențiale din 2020 din SUA planează grave suspiciuni de fraudă, existând și o Teorie a Conspirațiilor care susține că Trump a caștigat de fapt alegerile în SUA din 2020, așa cum și Mircea Geoană a câștigat alegerile prezidențiale din România în fața lui Băsescu în 2009.

Situație care în România a devenit de mult timp o practică ”obișnuită” a DNA pentru a-i înlătura pe ”candidații incomozi” care nu fac parte din ”sistem.” Fostul preşedinte este anchetat în prezent pentru activităţile sale de dinainte şi din cursul atacului din 6 ianuarie 2021 de la Capitoliul SUA şi pentru păstrarea de documente clasificate la proprietatea sa de la Mar-a-Lago după ce a părăsit funcţia.

Donald Trump a declarat în faţa mulţimii formate din susţinătorii săi că

”America are probleme mari, este un stat oribil, sub preşedinţia lui Joe Biden”

Și, pare că este foarte adevărat ce afirmă fostul preşedinte, care continuă să nege rezultatele alegerilor din 2020. El a promis idei ambițioase, marețe și visuri curajoase, pentru a restaura naţiunea.

VIDEO Anunțul OFICIAL al lui Donald Trump de a candida pentru Casa Albă în 2024

Ziarul MEDIASTIRI. RO îl va susține cu toată forța mediatică pe care o are pe Donald Trump în cursa lui pentru Casa Albă. Vă așteptăm pe toți cei care il susțineți pe Trump, alături de noi, în comunitatea MEDIASTIRI, în cele 2 grupuri de Facebook ale căror link-uri le găsiți mai jos. Începând de acum, toate articolele despre Trump vor fi făcute și separat în engleză, pentru ca susținerea noastră mediatică să se extindă și pe plan internațional


TEME. Donald Trump și-a anunțat oficial candidatura la alegerile din 2024, Donald Trump este cel mai bine cotat candidat pentru alegerile din 2024, Donald Trump va fi ales al doilea președinte din istoria Americii cu doua mandate neconsecutive, dacă va câstiga alegerile din 2024.

Vă așteptăm și pe cele 2 grupuri de Facebook ale ziarului: 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Publicație Online de Știri

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts