Ziar Magazin Online

Oana Lovin deconspiră ” PLAGIATUL RIDICOL ” de la TV a lui Simion care incearcă o copie tristă dupa Titanul Dragnea!

Aici este Titanul politicii romanesti, omul care va guverna iar Romania si care va aduce bunastare si independenta acestui popor, omul care ne da noua ziarelor online planurile peste cap, pentru ca face cele mai incredibile audiențe

Vazand imensul succes si popularitatea Titanului Dragnea, unii politicieni de mucava incearca saracutii marea cu degetul incercand sa-l copieze. Ceea ce le iese este de domeniul comicariei si ridicolului.

In imaginea de mai jos apara Georges Simion, fost #rezist, intr-o incercare penibila si ridicola de a-l copia pe Titan

Se pare ca intentia lui Simion s-a soldat cu un catastrofal esec de imagine. Dealtfel, in ultimul timp Simion si AUR fac greseala dupa greseala, asta vazandu-se in stagnarea partidului in sondaje si tendinta de coborare a AUR, mai ales dupa incercarea de aliere cu PMP, partidul securistului Petrov, pardon, Basescu. 

Aici este postarea Oanei Lovin, o fina observatie si o subtila ironie la adresa diletantismului politic

Deci, sa vedem comentariile legate de aceasta gafa a lui Simion……..Dar, sa nu uitati, de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere!!!

Va las pe voi prieteni sa trageti concluzia!

In acelasi registru de lehamite de actualele ” valori politice ” lipsite de orice potenta intelectuala, si Codrin Stefanescu ia atitudine la aceasta infantila initiativa de a-l copia pe Titanul politicii din Romania, Liviu Dragnea!

 

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts