Ziar Magazin Online

Oana Diana Leonte, președinta APP Tineret, promovează și susține GHID APP, cel mai elaborat și eficient program de susținere a tinerilor din Diaspora!

DIASPORA – 01 APRILIE 2022

Oana Diana Leonte, din Buzău, profesoară de Franceză, prin implicare și rezultate deosebite devine Președinta APP Tineret

” Sunt alaturi de toti tinarii din Diaspora, de toti tinerii romani, oriunde ar fi, si voi face tot ce imi sta in putinta sa ii ajut si sa ii sustin! ”

„Într-o lume polarizată, divizată, care tinde spre globalizare, România trebuie să rămână unită și suverană, iar tradițiile, obiceiurile și credința rămân valorile de la care trebuie să construim o Românie nouă, puternică, unde tinerii să trăiască fără grija zilei de mâine. Îndemn tinerii care își iubesc țara să se alăture unui partid profund românesc, pentru ca România să reprezinte în viitor o putere în materie de educație, sport, energie, cultură, turism. ”

Numai împreună putem fi mai puternici  – spune Oana Leonte

 

Oana, impreuna cu chipa APP Diapora, promoveaza cea mai elaborata Platforma Online de sustinere si ajutor pentru toti romanii din Diaspora, oriunde s-ar afla si orice problema ar avea. Platforma este afiliata partidului APP pentru ca acest partid are o orientare autentic patriotica.

PLATFORMA ONLINE SE ADRESEAZA TUTUROR ROMANILOR DE PRETUTINDENI CARE DORESC SA VINA IN ECHIPA APP DIASPORA

Ii asteptam alaturi de noi pe toti romanii patrioti care vor sa se inscrie in Alianta Pentru Patrie Diaspora                                                                      Alatura-te echipei noastre acum! Mai jos aveti link-ul platformei, intrati direct si completati datele, este foarte simplu!

https://ghid.app

GHID APP va deveni comunitatea tuturor romanilor plecati din Romania, oriunde ar fi, in orice tara ar fi. Sunt asteptati sa se inscrie pe aceasta platforma toti romanii din Diaspora care doresc sa lupte pentru bunastarea Romanie.

IMPREUNA VOM FI MULT MAI PUTERNICI

PENTRU APRECIERI, DISTRIBUIRI, COMENTARII SI SUGESTII, VA ASTEPTAM PE GRUPUL NOSTRU DE FACEBOOK MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online

Aveti aici linkul https://www.facebook.com/groups/2906970389546178

 

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts