Ziar Magazin Online

O rachetă Ucraineană a căzut în Polonia și a ucis 2 persoane! Zelenski, un impostor mincinos căzut într-o unanimă disgrație!

MEDIASTIRI 17 11 2022 POLITICA

Președintele Poloniei, Andrzej Duda, NATO și SUA, confirmă că racheta a fost lansată din Ucraina

Președintele Poloniei, Andrzej Duda, a declarat în Consiliul de Securitate că racheta care a căzut marți și a ucis două persoane a fost „probabil un incident nefericit”. Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a afirmat după reuniunea de urgență a Alianței că o investigația este în curs, dar că nu e niciun semn că a fost un act deliberat.

”Stoltenberg a subliniat că incidentul nu este din vina Ucrainei, ci este o consecință a războiului de care e responsabil Putin”

Ca să întelegem, Ucraina lansează o rachetă care cade și explodează pe teritoriul Poloniei, ucigând două persoane, iar tovarășul secretar general al NATO afirmă că Rusia este vinovată de această situație.

Nu, nu Rusia este vinovată pentru explozia rachetei ucrainiene în Polonia și uciderea a două persoane, Ucraina este vinovată, iar cei responsabili trebuie trași la răspundere pentru cele două persoane decedate.

Peședintele polonez Andrzej Duda a transmis un mesaj foarte clar

 „Nu există niciun indiciu că a fost un atac intenționat asupra Poloniei”.

Acesta a mai precizat că ”racheta a fost lansată de Ucraina”, fară nici un echivoc. Inițial au apărut informații că două rachete au căzut pe teritoriul Poloniei, însă autoritățile de la Varșovia au transmis ulterior că este vorba despre una singură.

SUA este de aceeasi parere, racheta este ucraineană

Casa Albă a comunicat miercuri ipoteza potrivit căreia racheta căzută în Polonia provine de la apărarea antiaeriană ucraineană. Americanii „nu au văzut nimic care să contrazică acest scenariu, avansat de Varşovia dar respins de Kiev.”
„Avem deplină încredere în ancheta derulată de guvernul polonez asupra exploziei produse în apropiere de frontiera cu Ucraina şi salutăm profesionalismul şi rigoarea cu care este efectuată.” a estimat  purtătorul de cuvânt al Consiliului pentru securitate naţională, Adrienne Watson.

Kremlinul apreciază poziția corectă a Statelor Unite în această situație

Cu toate insistențele lui Zelenski, că racheta ar fi rusească, realitatea este atât de evidentă, încat, nici măcar americanii, (sau mai bine zis unii dintre ei) marii susținători ai Ucrainei, nu pot accepta această fățișă minciună a impostorului Zelenski.

Kremlinul salută ”reţinerea” Statelor Unite în privinţa rachetelor care au căzut marţi în Polonia şi dă asigurări că Rusia nu are nimic a face cu acest incident, ceea ce, este adevărat.

”Rusia nu are nimic a face cu incidentul care a avut loc în Polonia”

”Trebuie să notăm reacţia plină de reţinere şi profesionistă a părţii americane”, declară un purtător de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.


TEME. O rachetă ucraineană explodează pe teritoriul Poloniei și ucide două persoane, Zelenski minte și insistă că racheta a fost lansată de Rusia, atât președintele polonez cât și SUA confirmă că racheta a fost lansată din Ucraina.

Vă așteptăm și pe cele 2 grupuri de Facebook ale ziarului: 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Publicație Online de Știri

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts