Ziar Magazin Online

NOU ABUZ al Justiției, Liviu Dragnea a fost condamnat pe «Fapte Prescrise», contestația în anulare depusă de fostul lider PSD la ICCJ a fost respinsă!

MEDIASTIRI 10 12 2022 POLITICA

Contestația în anulare depusă la ICCJ, de fostul lider PSD, împotriva deciziei de condamnare la 3 ani și 6 luni în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, a fost respinsă

Fostul președinte al PSD a solicitat Înaltei Curți să admită contestația în anulare pe care a formulat-o împotriva deciziei de condamnare, prin care a fost condamnat la 3 ani și 6 luni închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu, pentru pretinsele angajări fictive de la DGASPC Teleorman.

Liviu Dragnea a arătat instanței supreme că soluția de condamnare pronunțată în cazul său trebuie să fie anulată, pe motiv că a fost dată pe fapte care la acea dată erau prescrise. 

”Din păcate, Decizia de azi a Înaltei Curți de Casație și Justiție (în alte țări se numește Curtea Supremă de Justiție și este formată din cei mai pregatiți, cei mai cinstiți și cei mai incoruptibili judecători din țară), prin care au respins Contestația pe care am formulat-o împotriva Hotărârii de condamnare și care este bazată pe Deciziile Curții Constituționale privind prescriptia, pe lege și pe Hotărârea adoptată tot de ICCJ, tot în legătură cu prescripția, dovedește că, la cel mai înalt nivel al justiției din România, încă mai sunt judecători care sunt controlați total de Iohannis și de sistemul politico-mafiot, româno-străin care a subjugat și vrea să distrugă România.”

”Teama de o posibilă candidatură a mea la prezidențiale și groaza că ar înfunda pușcăria, i-a făcut să calce în picioare și Deciziile Curții Constituționale și legea și Hotărârile judecătorești”

”Voi prezenta anul viitor Programul de salvare, de dezvoltare economică și de suveranitate națională a României, ca să demonstrez înca o dată că se poate, și voi susține total partidul/alianța care îl va întelege și care îl va asuma. Această formațiune politică poate caștiga atât alegerile parlamentare cât și pe cele prezidențiale.” –spune Liviu Dragnea pe pagina personala de FB

Ca precizare importantă, ”instigarea la abuz în serviciu”, motiv pentru care Liviu Dragnea a fost condamnat, NU ESTE O FAPTĂ! Dar, chiar dacă era o faptă, ea era deja prescrisă în momentul sentinței, după Legile Justiției din România. Și mai important, chiar dacă era faptă și nu era prescrisă, nu există absolut nici o singură dovadă concretă că fostul lider PSD a comis această ”faptă”.

Deci, pentru ce a fost de fapt condamnat Liviu Dragnea???


TEME. ICCJ a respins Contestația în anulare a fostului lider PSD Liviu Dragnea, pentru a i se anula condamnarea, Liviu Dragnea a fost condamnat pentru fapte prescrise, nou abuz în justiție în cazul Dragnea, ICCJ respinge contestația în anulare care arată că faptele erau prescrise la data sentinței.

Vă așteptăm și pe cele 2 grupuri de Facebook ale ziarului: 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Publicație Online de Știri

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts