Ziar Magazin Online

Mugur Mihăescu:”România este condusă de proști, cu licee făcute la 30 de ani și facultăți la 40 de ani!”

MEDIASTIRI 13 09 2022 POLITICA

Celebrul actor Mugur Mihăescu a susținut în cadrul unei dezbateri publice că cei care conduc astăzi România sunt pur și simplu proști

”Această afirmație nu reprezintă un apelativ, un cuvânt doar de adresare, cuvântul descrie o realitate cruntă: lideri fără educație, cu licee făcute la 30 de ani, cu facultăți făcute la 40 de ani , cu funcții dobândite cu datorită unor calități morale ci pentru că au știut pe cine să slujească și când să sape pe cineva.”

Actorul Mugur Mihăescu este una dintre cele mai vehemente voci care au avut curajul să comenteze public despre incompetența și nepriceperea vădită de a guverna România, a actualului guvern, atât în timpul Plandemiei cât și în prezent.

Mugur a avut curajul chiar să le declare public ”razboi” #reziștilor, grupare reprezentată de către partidul USR și susținătorii săi.

”Eu sunt persona non-grata pentru că mi-am permis să critic și să râd, pur și simplu am avut tupeul acesta să râd de ce se întamplă la ora actuală. Acești naziști care sunt prin CNA și alte structuri pseudopolitice cred că ne pot face să tăcem, să nu mai vorbim, exact ca legea nazistilor din 39′.”

”Dacă partidul și conducerea supremă nu te lasă să râzi, să faci haz de necaz, nu ai voie, eu trăiesc exact ca pe vremea lui Ceausescu, nu-mi vine să cred”

Etichete. Mugur Mihăescu, România este condusă de proști, România este condusă de proști cu liceul la 30 de ani și facultatea la 40 de ani, Mugur Mihăescu, eu trăiesc exact ca pe vremea lui Ceaușescu, Mugur Mihăescu, acești neonaziști care ne controlează.

HTTP://FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online 

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts