Ziar Magazin Online

Misterele unei alimentații corecte! Alimentele, principala sursă de energie a omului!

,, Omul mananca pentru Suflet, si nu pentru corpul fizic! ”


NUTRITIE – 08 APRILIE 2022

Cu această postare, cu acest MARE SECRET, acest Blog isi incepe propriul Destin, care i-a fost hărăzit inca de acum multi ani. Observați că domeniul cu nutriția este pe banda roșie, ceea ce înseamnă ca veți afla lucruri absolut fascinante, pe care nu le veți mai găsi in spațiul public!

,, Jonael a intins Ingerului o cupa de vin. Ingerul a luat-o si a baut-o pana la ultima picatura. Cei doi oameni s-au mirat, caci  nu mai vazusera niciodata asa ceva!”

Dar Ingerul a spus: ” Eu sunt printre voi de atat timp, de ce nu mi-ati intins niciodata cupa?”

Jonael a spus: ” Nu ne-am fi putut niciodata imagina, nici chiar in vis, ca un Inger poate gusta pe Pamant din bucatele materiale!”

Ingerul ” Este ciudat, ati vazut totusi ca Domnul bea si mananca. Si El este cel mai elevat si mai desavarsit dintre toate spiritele. Atunci de ce noi, Ingerii, care trebuie sa acceptam un corp pentru a va sluji in lumea materiala, nu ar trebui sa bem si sa mancam? Acolo unde Domnul poate manca o hrana materiala si Ingerii pot acest lucru.”

Jonael i-a intins Ingerului un peste intreg, impreuna cu o felie mare de paine; Ingerul le-a luat si le-a mancat. Ingerul a aratat astfel ca un spirit poate manca hrana materiala; Jonael l-a intrebat cum este posibil acest lucru, dat fiind faptul ca, in fond, el nu este decat un spirit!

Ingerul i-a raspuns:                                                                                AI VĂZUT VREODATĂ UN MORT CARE SĂ BEA ȘI SĂ MĂNÂNCE?

”Daca un trup fara suflet si fara spirit, nu bea si nu poate manca nici un fel de hrana, aceasta este chiar dovada faptului ca sufletul si spiritul ce locuiesc in acel trup sunt cele care mananca si il mentin in viata prin faptul ca ii dau trupului ceea ce ii prisoseste din hrana sa. Caci trupul, in realitate, nu consuma decat ceea ce ii prisoseste sufletului, ceea ce sufletul elimina!”

Iata de ce traiul in dezmat face sufletul sa fie atat de lacom de placeri si inradacinat in materie. Sufletul este supraincarcat de elemente nocive si corpul nu poate digera tot ce sufletul trebuie sa elimine, astfel incat poluarea sufletului subzista in corp, pe care il sufoca ( sufletul ramane murdar si de aceea chinuie trupul ). Sufletul astfel tulburat nu mai gaseste mijloacele de a elimina aceste deseuri si viata lui nu mai este altceva decat impuritate, lascivitate si infidelitate!                                                                                ”Marea Evanghelie a lui Ioan” – Jakob Lorber pag 206-207

Oricati oameni ati intreba, specialisti, nutritionisti, medici, toti vor spune acelasi lucru; omul mananca pentru ” corpul fizic ” si toate informatiile pe care le primim de la asa zisii nutritionisti, ” specialisti ” in nutritie, sunt raportate la corpul fizic! GRESEALA TOTALA. Asa se explica ingrozitoarele erori pe care nutritionistii le-au facut de-a lungul timpului si pe care vor continua sa le faca. Asa se explica gravele tulburari de sanatate prezente la  majoritatea covarsitoare a omenirii, pentru ca, 

 FIE CA HRANA SA-ȚI FIE MEDICAMENT SI MEDICAMENTUL HRANA” – HIPOCRATE

Deci, prima mare revelatie, primul mare secret pe care oamenii trebuie sa-l afle si sa-l inteleaga este ca…….” Omul mananca pentru Suflet si nu pentru corpul fizic!” 

PENTRU APRECIERI, DISTRIBUIRI, COMENTARII SI SUGESTII, VA ASTEPTAM PE GRUPUL NOSTRU DE FACEBOOK MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online

Aveti aici linkul   https://www.facebook.com/groups/2906970389546178

 

 

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts