Ziar Magazin Online

Ministrul Sportului Eduard Novak şi-a aprobat o rentă viageră uriașă, în timp ce sportul românesc este grav subfinanțat!

MEDIASTIRI 28 01 2023 DIVERSE ABSURDITATI DIN ROMANIA

Ministrul Sportului Eduard Novak şi-a aprobat o rentă viageră lunară cât Nadia Comăneci, Elisabeta Lipă sau Ivan Patzaichin

Eduard Novak și-a aprobat o rentă viageră imensă egală cu cea pe care o încasează atleți de renume mondial, ca Nadia Comăneci, Elisabeta Lipă, Gabi Szabo, Andreea Răducan, Marian Drăgulescu sau Ana Maria Popescu.

Sindicatul Naţional Sport şi Tineret a publicat ”performanța” reușită de Novak, care câștigă acum lunar o sumă ce este destinată doar pentru sportivii care au atins maximum de performanță în disciplinele lor.

Ministrul sportului primește acum lunar o rentă viageră de 16.635 de lei. Această sumă se acordă doar celor mai titrați dintre sportivii României, campionii cu cele mai multe medalii la campionatele mondiale şi europene de seniori, probe olimpice. Ministerul Sportului, condus de ministrul Eduard Novak, l-a încadrat pe sportivul Eduard Novak în grupa maximă de performanță, alături de Nadia Comăneci (gimnastică), Ivan Patzaichin (canoe), Elisabeta Lipă (canotaj) sau Gabriela Szabo (atletism)”.

România lucrului bine făcut la Ministerul Sportului

Sportul din România este grav subfinanțat

Într-un interviu la TV, scrimera Ana Maria a vorbit despre condițiile dificile de antrenament din Scrimă și nu numai, datorita lipsei fondurilor, a gravei subfinanțări cu care se confruntă sportul românesc în mandatul lui Eduard Novak.

Ana Maria Popescu a refuzat chiar să dea mâna cu ministrul Sportului, Eduark Novak, care a mers să o întâmpine la aeroport după ce s-a întors cu medalia de argint de la Tokyo. Ana Maria Popescu a fost foarte critică cu ministrul Sportului.

Dar Maria nu este singura voce din sportul de performanță care acuză lipsa gravă a fondurilor, mai multe voci sonore, precum Gică Hagi, au început să dezvăluie faptul că sportul românesc este în pragul prăpastiei.

Inclusiv Daniel Ghiță, fostul luptator K1, actualmente deputat PSD, scrie o postare dură pe profilul lui de Facebook, despre totala nepăsare a Ministrului Sportului față de sportul românesc.

”Daca vrei să obții performanță, să scoți ceva, trebuie să bagi, dacă nu bagi, de unde să scoți”

A spus Gică Hagi recent, evident supărat, într-un interviu în direct după un meci!


Vă așteptăm și pe cele 2 grupuri de Facebook ale ziarului: 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Publicație Online de Știri

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts