Ziar Magazin Online

Lovitură pentru Raed Arafat, Cavalerul Morții din Plandemie, pierde procesul cu România TV!

MEDIASTIRI 04 01 2023 DIVERSE

România TV a câştigat procesul cu şeful DSU, toate emisiunile din pandemie au fost CORECTE

Judecătorii Curții de Apel au decis: emisiunile postului România TV din timpul pandemiei, în care erau demascate MANIPULĂRILE lui Arafat, au fost corecte. Acuzațiile de fake news la adresa postului România TV au fost desființate de instanță!

În toată această perioadă de pandemie, Raed Arafat a fost principalul factor de decizie în tot ceea ce au însemnat restricțiile și amenzile. O parte din massa-media românească, printre care şi România Tv, a criticat comportamentul abuziv al şefului DSU, iar Curtea de Apel a dat dreptate postului nr.1 de ştiri din România.

Altfel spus, postul România TV a demascat multe dintre abuzurile și ilegalitățile comise de Raed Arafat în perioada Plandemiei. Arafat a intentat proces și a pierdut, instanța de judecată pronunțându-se în favoarea România TV.

Emisiunile postului România TV din timpul pandemiei, în care erau demascate MANIPULĂRILE lui Arafat, au fost corecte

Decizia oficială a instanței

”Respinge, ca nefondat, apelul principal formulat de reclamant. Admite apelul incident formulată de pârâtă. Schimbă în tot sentinţa civilă nr. 1833/02.12.2021, pronunţată de Tribunalul Bucureşti – Secţia a III- a Civilă în sensul că: Respinge cererea de chemare în judecată, ca nefondată.”

Românii amendați de legile iniţiate de Raed Arafat în timpul pandemie şi-au primit sau își vor primi banii înapoi, ceea ce confirmă în mod oficial că respectivele ordonanțe de urgență au fost ilegale și abuzive.


ETICHETE. Raed Arafat. Pierde Procesul. Cu Romania TV.

Vă așteptăm și pe cele 2 grupuri de Facebook ale ziarului: 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Publicație Online de Știri

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts