Ziar Magazin Online

”LOTERIA ROMÂNĂ” Se intră doar cu buletinul; prima instituție din România care a implementat controlul total asupra clienților!

MEDIASTIRI 21 02 2023 DIVERSE

LOTERIA ROMÂNĂ este prima unitate economică din România care adoptă măsura controlului total asupra clienților

Din comunicatul oficial al Loteriei Române aflăm că ”toți participanții la jocurile organizate și exploatate de C.N. Loteria Română S.A. care intră în locațiile în care se organizează jocuri de noroc, trebuie să prezinte un act de identitate valabil”.

Pe baza acestui act, lucrătorii comerciali din agenții vor verifica dacă persoana respectivă se află În baza de date care conține persoanele autoexcluse și indezirabile.

Această decizie a fost luată în baza Legii 326/28.11.2022…

2. La articolul 15 alineatul (6), litera d) se modifică și va avea următorul cuprins: d) organizatorii de jocuri de noroc vor identifica persoanele care intră în incinta locațiilor în care se organizează și se exploatează jocuri de noroc și vor ține evidența, în format electronic, a datelor de identificare ale acestora. Bazele de date constituite la nivelul organizatorului se arhivează prin grija acestuia și se păstrează pentru un interval de minimum 5 ani de la constituire.

3. După articolul 15 se introduce un nou articol, art. 15^1, cu următorul cuprins: Articolul 15^1Organizatorii de jocuri de noroc întocmesc, în format electronic, bazele de date referitoare la persoanele autoexcluse și indezirabile. Bazele de date constituite la nivelul organizatorului se arhivează prin grija acestuia și se păstrează pentru un interval de minimum 5 ani de la constituire”.

Nota oficială de informare pentru clienții Loteriei Române


Vă așteptăm și pe cele 2 grupuri de Facebook ale ziarului: 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Publicație Online de Știri

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts