Ziar Magazin Online

Liviu Dragnea:”Voi, cei care scrieți, șocați cu minciuna și cu prostia de a nu verifica informațiile pe care le primiți!”

MEDIASTIRI 06 10 2022 POLITICA

Fostul lider PSD, Liviu Dragnea, dezminte minciunile apărute în presa de cartier, potrivit cărora imobilul și apartamentul unde a locuit cu chirie ar fi proprietatea sa personală

”Referitor la articolul apărut astăzi în presa online cu titlul: „Fostul șef al PSD și-a tras ambasadă în apartamentul din București”, le dau o veste proastă atât acelora care au scris cât și celor care le-au furnizat asemenea inepții.

Nici apartamentul și nici imobilul din București despre care vorbiți NU sunt proprietatea mea. Am locuit în acel imobil până acum trei ani, dar CU CHIRIE.

Iar afirmația: „Liviu Dragnea șochează din nou” este la fel de falsă. Eu nu șochez nici acum și nu am șocat nici altă dată. Voi, cei care scrieți, continuați să șocați cu minciuna și cu prostia de a nu verifica nimic din ceea ce vi se oferă drept informație „șoc!” spune liderul politic pe pagina personala de Facebook


Indicii. Liviu Dragnea dezminte informațiile că imobilul unde a locuit cu chirie ar fi proprietatea sa, -”Voi care scrieți șocați cu minciunile și prostia de a nu verifica informațiile pe care le primiți spune Liviu Dragnea, le dau o veste proastă celor care au scris aceste inepții despre mine, am locuit cu chirie, imobilul și apartamentul nu sunt ale mele!”
spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts