Ziar Magazin Online

Liviu Dragnea este singurul politician care a renunțat la pensia specială, dându-le parlamentarilor români o lecție de Politică Umanistă, de patriotism și integritate!

 POLITICA 06 MAI 2022

Liviu Dragnea este singurul politician din România care, înainte cu 2 zile de terminarea mandatului de deputat, și-a dat demisia, pentru a nu beneficia de pensia specială

Stiți care este unul dintre cele mai bizare aspecte legate de acest subiect?  Am scris despre asta pe Facebook, dar, înainte de a scrie, am căutat informații pe Google! Surpriza, am gasit un singur articol, pe MEDIAFAX. Eu am auzit întâmplător această informație, într-o emisiune cu Liviu Dragnea la Antena 3.

Adică, o asemenea știre extraordinară, un fapt absolut remarcabil realizat de un politician deosebit, nu este ceva interesant și valoros pentru România?

”Eu am renunțat la pensia specială de parlamentar. E o problemă sensibilă, trebuie să o abordăm cu curaj. Această pensie specială nu trebuie să mai existe, trebuie să o eliminam!” – sunt vorbele lui Liviu Dragnea

O vreme, Ziarele online au fost ”apanajul” doar a unei ”elite” de asa-ziși jurnaliști iar informația era controlată mediatic în totalitate. Acum, Ziarele online se pot face foarte ușor, adevarul devine din ce în ce mai greu de ținut sub control!!!

HTTP://FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online

 

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts