Ziar Magazin Online

Liderul APP Liviu Dragnea, declară public război Sistemului Corupt. Dragnea ia poziție dură față de mascarada guvernului!

POLITICA – 05 MARTIE 2022

Liderul partidului Alianța Pentru Patrie, Liviu Dragnea, ia o poziție foarte dură pe pagina sa de Facebook, la adresa mascaradei acestui guvern, referitoare la ajutorul mai mult simbolic pe care acesta il ofera românilor!

Batjocura la adresa românilor continuă! 4 lei pe zi! Atât vor să le dea guvernanții românilor umiliți și sufocați de facturile uriașe la utilități și la produsele alimentare.

4 lei pe zi, în timp ce o pâine costă 2 lei, o sticlă de ulei costă 10 lei, prețul la energia electrică și gaze s-a dublat, ratele la bănci au devenit imposibil de achitat, iar medicamentele au devenit prohibiție pentru toți pensionarii din România. Atât au putut gândi mințile „luminate” pesedisto – liberale! Guvernanți incompetenți și analfabeți! Răspundeți la întrebarea : Cine poate trăi cu „ajutorul” de 4 lei pe zi??? Gestul vostru este o insultă la adresa poporului român. Vă cer să dați socoteală și să răspundeți public pentru modul în care ați calculat această „subvenție” care sfidează elementarul bun simț! – scrie liderul APP pe pagina personala de Facebook

Un fapt absolut uimitor întâmplat în Europa, duminică 3 aprilie, pare ca va influența decisiv soarta alegerilor din 2024 din România. La alegerile din Ungaria si Serbia, două partide patriotice, suveraniste, cu aceeași orientare ca Alianta Pentru Patrie, au câștigat detașat, zdrobitor, în fața partidelor pro vest!

Aleksandar Vucic la alegerile parlamentare si prezidentiale din Serbia, si Viktor Orban la alegerile parlamentare din Ungaria, ambii castiga in mod categoric, cu aproape 60 % din numarul de voturi exprimate.

Cei doi castigatori reprezinta doua partide suveraniste, patriotice, nationaliste, care promoveaza PACEA si bunastarea popoarelor lor, exact aceeasi doctrina ca a partidului Alianta Pentru Patrie, partid romanesc, cu romani si pentru romani, care reprezinta interesele si bunastarea romanilor de pretutindeni.

PENTRU APRECIERI, DISTRIBUIRI, COMENTARII SI SUGESTII, VA ASTEPTAM PE GRUPUL NOSTRU DE FACEBOOK MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online

Aveti aici linkul  https://www.facebook.com/groups/2906970389546178

 

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts