Ziar Magazin Online

”La Mulți Ani, Vladimir Putin, din partea MEDIASTIRI.RO România!” Putin a făcut 70 de ani pe 7 octombrie!

MEDIASTIRI 08 10 2022 POLITICA

Pe 07 octombrie 2022, Vladimir Putin,  a împlinit vârsta de 70 de ani

Fost Colonel KGB, consilier, secretar, prim-ministru și apoi Președintele Rusiei

Poate cel mai controversat, urât și totodată cel mai iubit președinte de stat din istoria contemporană. Putin a declarat oficial război Ocultei Mondiale și NATO, pe care le consideră principalii factori care au generat conflictul din Ucraina.

Putin a studiat dreptul la Universitatea de stat din Leningrad, unde l-a avut ca ghid politic pe Anatoly Sobceak, care a devenit ulterior unul dintre cei mai importanți politiceni reformatori din perioada perestroikăi. Îi plăcea foarte mult să citească operele lui Karl Marx, Friedrich Engels și Lenin.

Timp de 15 ani Putin a lucrat ca ofițer de informații externe în KGB. În 1990 s-a retras din serviciul activ al KGB pentru a deveni prorector al Universității de Stat din Leningrad. De aici cariera lui Vladimir Putin a avansat rapid, în 1998 Boris Elțîn numindu-l Director al Serviciului Federal de Informații (FSB), succesorul KGB-ului. Practic Putin devine Șeful KGB-ului care acum se va numi FSB. Apoi la scurt timp devine Secretar al Consiliului de Securitate.

Devine prim-ministru în 1999, iar în acelasi an, pe 31 decembrie Boris Elțîn și-a anunțat în mod misterios demisia și l-a numit pe Putin Președintele Interimar al Rusiei. În martie 2000 Putin câstigă lejer alegerile cu 53 % și devine Președintele de drept al Rusiei.


Indicii. Pe data de 07 10 2022 Vladimir Putin a împlinit 70 de ani, Putin a făcut 70 de ani pe 7 octombrie 2022, la mulți ani Vladimir Putun din partea MEDIASTIRI.RO România, pentru împlinirea a 70 de ani.

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts