Ziar Magazin Online

”Klaus Iohanis, un neghiob iresponsabil, preocupat de Ucraina nu de România, care sacrifică interesele României pentru puterile străine”- Ion Cristoiu

MediaStiri POLITICA 23 IULIE 2022

”ROMÂNIA A DEVENIT O COLONIE A UCRAINEI”

Ion Cristoiu: ”20 de milioane de români nu au beneficiat nici măcar o clipă de atenţia pe care Iohanis si guvernanţii României o acordă refugiaţilor din Ucraina!”

”Klaus Iohanis sacrifică interesele României pentru interesele marilor puteri”

Jurnalistul Ion Cristoiu scrie pe blogul personal, că 20 milioane de români, din ţară şi de peste hotare, nu au beneficiat nici măcar o clipă de atenţia pe care autorităţile de la Bucureşti „se înghesuie” să o ofere Ucrainei pentru a da bine în faţa presei occidentale.

Ion Cristoiu, reputat jurnalist și analist politic, critică dur prestația politică a lui Iohanis și a guvernului ”său”  

Actuala coalitie PSD-PNL-UDMR este aproape de o dictatura absoluta iar Romania a devenit o colonie a Ucrainei. Guvernul lui Iohanis a donat Societații Civile din Belarus 200 000 EURO, Ministrul de Externe Aurescu nu a dat încă nici un fel de expliicație cu privire la motivul și logica acestui fapt.

VIDEO – Ion Cristoiu

”Politica externă a României este condusă în exclusivitate de Klaus Iohanis, un personaj înnebunit să-și găseasca un job la Bruxelles sau la NATO, în consecință, România este o slugă perfectă”

”Bogdan Aurescu, ministrul de externe, este un mediocru, o slugă desăvârșita a lui Klaus Iohanis”

Premierul fumează și are în față un pahar de bere, în timp ce ministrul economiei are un pahar cu o băutură alcoolică. În fața ministrului transporturilor, Lucian Bode, sunt două pahare cu șampanie, iar ministrul de externe, Bogdan Aurescu, care are mănuși, ține în mână un trabuc.

În timp ce zeci de milioane de români erau terorizați, persecutați, li se încălcau ilegal toate drepturile și libertațile fundamentale prevazute în Constituția României, Primul Ministru Ludovic Orban și o clică apropiată lui stăteau în parlament și petreceau, fumau trabucuri și beau alcool, fără nici o jenă față de acest popor.

Am vrut să le reamintesc românilor batjocora la care au fost supuși de Guvernul lui Iohanis, folosind ca motiv o imensă escrocherie mondială numita Covrig cu Susan 19! Asta în cazul în care, asa cum se aude, aceste slugi obediente ale Ocultei Mondiale intentionează să reinstaureze Dictatura Medicala, un genocid sinistru!

Celebrul Guvern al lui Iohanis, la trabucuri și alcool în Parlamentul României, în timp ce milioane de români erau agresați și terorizați

Indicii. Ion Cristoiu, Klaus Iohannis un neghiob iresponsabil, Romania colonia Ucrainei, Primul Ministru si membri guvernului, la trabucuri si alcool in Parlamentul Romaniei, Bogdan Aurescu o sluga obedienta a lui Iohannis

HTTP://FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts