Ziar Magazin Online

” KAMALA ” vine la București cu scopul de a implica România in razboiul din Ucraina!?

12 MARTIE 2022

ROMÂNIA NU VA ACCEPTA SA SE IMPLICE IN RĂZBOIUL DIN UCRAINA


Ucraina nu este membra NATO care, se pare ca refuza sa se implice in acest razboi, asa cum a solicitat Zelinski. Este deci logic si normal ca nici Romania sa nu se implice in acest razboi care nu ne priveste!

Ce caută Kamala Harris la București in toiul războiului dintre Rusia si Ucraina !?

Totul a început după ce președintele ucrainean Zelenski a cerut sâmbătă congresmenilor de la Washington ajutor pentru a furniza armatei sale mai multe avioane de luptă MiG-29 de fabricație rusească, avioane pe care piloții săi știu să le piloteze.

Casa Albă a spus că va încerca să ajute Ucraina să le obțină din Polonia dar a adăugat că va fi dificil să transfere aeronavele în Ucraina.

Prin urmare, devine limpede faptul ca SUA are nişte MIG-uri pentru care trebuie să găsească transportator spre Ucraina. Polonezii au ieşit singuri din joc, iar nemţii au refuzat să primească acele avioane pe teritoriul lor. Astfel încât, venirea Kamalei Harris se face pentru a ordona autorităţilor române să preia transferul MIG-urilor către Ucraina.

Dacă servanţii noştri vor accepta, totul ar echivala cu o sinucidere pentru noi.

#OFICIAL devenim parte a conflictului, iar Rusia poate considera că România i-a declarat război.

Este totusi de neinteles dorinta arzatoare a Americii de a interveni in acest razboi, tinand cont ca Ucraina nu este membra NATO. Poate ca exista o intentie si poate chiar o dorinta ascunsa a Americii de a a-i declara deschis razboi Rusiei? Este si mai de neinteles de ce Guvernul si Presedintele Romaniei nu adopta o atitudine neutra in fata acestui conflict.

PENTRU APRECIERI, DISTRIBUIRI, COMENTARII SI SUGESTII, VA ASTEPTAM PE GRUPUL NOSTRU DE FACEBOOK MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online

 

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts