Ziar Magazin Online

Judecătoarea Adriana Stoicescu:„O mână de neghiobi ne va duce în epoca de piatră a justiției”

MEDIASTIRI 20 10 2022 POLITICA

Lucian Bode, ministrul de Interne, a fost acuzat de plagiat, pe motiv că ar fi copiat cuvânt cu cuvânt de pe Wikipedia, teza de doctorat

Judecătoarea Adriana Stoicescu a comentat acest scandal,  susținând că sunt șanse ca justiția din România să ajungă în epoca de piatră. Mai mult, Adriana prezice un viitor sumbru pentru România, în care nu vom mai avea justiție.

Adriana Stoicescu

Adina Stoicescu, un magistrat integru, care are curajul să spună adevărul despre problemele din justiție

 „Sper să apuc ziua în care un procurăraș viteaz din Dolhasca va începe urmărirea penală a unui ministru, pentru plagiat.

În țara împăratului în fundul gol, o mână de neghiobi ne va duce în epoca de piatră a justiției. Vor transforma Înalta Curte într-un colhoz, iar Curtea Constituțională într-un CAP. Fiecare va face cum îl taie capul, așa încât sper să apuc ziua în care un procurăraș viteaz din Dolhasca va începe urmărirea penală a unui ministru, pentru plagiat, pentru că normele de procedură îl lasă complet rece. 

Ceea ce se întâmplă acum ne transformă iremediabil în ultima haltă de la periferia marelui” imperiu” european, locul în care trenurile nu vor mai opri decât, poate, pentru a încărca grâne și lemne. Vom fi locul de adăstare a traficanților de copile, a transportatorilor de droguri și a pedofililor. Pentru că justiție nu vom mai avea!” 


Indicii. Judecătoarea Adriana Stoicescu condamnă intenția actualului guvern de a schimba legile justiției, Adriana Stoicescu acuză actualul guvern că ne va duce în epoca de piatră a justiției, Judecatoarea Stoicescu prezice un viitor sumbru pentru o Românie care nu va mai avea justiție.

Pentru comentarii, aprecieri și distribuiri, vă așteptăm pe cele 2 grupuri de Facebook ale ziarului: 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Publicație Online de Știri

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts