Ziar Magazin Online

” IUBESC TRĂDAREA, DAR URĂSC TRĂDĂTORII ” Viorica Dăncila a trădat România, PSD și pe Liviu Dragnea!

POLITICA – 04 APRILIE 2022

Unde esti tu Caragiale si tu Valeriu Sterian, sa vedeti ce a mai ramas din noi!


După ce Viorica Dăncila l-a trădat pe Liviu Dragnea, a trădat PSD și România, acum trădeaza iar și se alătură partidului ” NOI ! ”

” NU EU AM TRADAT ” – spune Viorica

Cum draga Viorica, ai fost carevasazica cumva tradata de noul PSD, partidul securiciului Ciolanu? Adica, rusine sa le fie tradatorilor, celor care ti-au inselat asteptarile, tie, un om sublim, un adevarat ” simbol ” al verticalitatii……îh! Cine a indraznit sa te tradeze, spune-ne noua si sa vezi ce o sa-i facem !!! 

DA’, permiteti o intrebare? Nu mai stiu eu bine sau imediat cum Liviu Dragnea a fost inchis te-ai dezis public de el, l-ai denigrat, pe cel……. 

DATORITA CARUIA AI AJUNS SA FII CEEA CE AI FOST, SI NU VEI MAI FI NICIODATA

Dragă Viorica, atunci când faci un ” PACT CU DIAVOLUL ” nu poți să te aștepți sa primești altceva decât ceea ce ai primit dumitale, o profundă disgrație din partea tuturor românilor, o cădere liberă către cele mai obscure și adânci zone ale politicii diletantiste

„După 26 de ani de carieră politică în PSD, m-am hotărât să o iau de la capăt. De astăzi sunt membru al unei formațiuni politice noi. Partidul ,,Națiune Oameni Împreuna” (NOI). Un partid tânăr, cu oameni tineri, dar valoroși, oameni care au decis să nu mai stea deoparte! ”

„Nu eu i-am tradat, ei ne-au trădat pe mulți dintre noi, au dezamagit încrederea acordată de foarte mulți români. ”

,,Însă, ca un om care își iubește țara, ca un bun român, nu pot sta deoparte când văd că lucrurile nu merg bine! ”

„Acest tip de abordare, de gândire politică, pe care o apreciez, pe care o susțin și care mă definește, am regăsit-o în rândul membrilor Partidului ,,Națiune Oameni Împreună”(NOI)”, a precizat ea. ”

No, aproape ca pocnesc de ras, tre’ sa ai mare curaj sa arunci asemenea vorbe in spatiul public! In fine, nu stiu ce sa zic despre partidul NOI, daca primirea Vioricai in sanul lui este o pedeapsa karmica, o nesansa sau o grava greseala de marketing. 

Viorica Dancila, ca imagine ” calatoreste ” in doua luntrii, electoratul vechiului PSD o vede ca pe o tradatoare, cealalta tabara o percepe ca pe o analfabeta. Oare, carei ” tabere ” sociale, carui electorat se adreseaza partidul NOI, acceptand-o ca membru pe Viorica Dancila?

PENTRU APRECIERI, DISTRIBUIRI, COMENTARII SI SUGESTII, VA ASTEPTAM PE GRUPUL NOSTRU DE FACEBOOK MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online

Aveti aici linkul https://www.facebook.com/groups/2906970389546178

 

 

 

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts