Ziar Magazin Online

Irina Franciuc, medic fan Vaccin Covid, moare subit la 56 de ani. Președinta medicilor de familie din județul Suceava!

MEDIASTIRI 06 12 2022 DIVERSE

Irina Franciuc, președinta medicilor de familie din județul Suceava, a murit subit. Ea le spunea nevaccinaților „să stea acasă” și să nu mai consume resursele „aiurea”

Ea insulta nevaccinații și era o susținătoare înfocată a serului Covid: „Un vaccin extrem de inteligent conceput”. Președinta Asociației Medicilor Generaliști din județul Suceava, dr. Irina Franciuc, s-a stins din viață duminică, 3 decembrie, la numai 56 de ani, informează Monitorul de Suceava.

Medic de familie în orașul Dolhasca, vicepreședinte al Asociației Medicilor Generaliști la nivel național și vicepreședinte al Colegiului Medicilor Suceava.

Conform postărilor sale de pe Facebook, Irina Franciuc era o susținătoare înfocată a vaccinurilor anticovid și o denigratoare a  medicilor care propuneau metode alternative vaccinării. De asemenea, ea insulta nevaccinații și poporul român în general.

Ea promova intens serurile experimentale și îi îndemna pe oameni să se injecteze. Un asemenea mesaj este cel de mai jos, în care îi îndemna pe nevaccinați să nu se mai prezinte la spital „să consume resursele”.

Dna Irina, ”Știința fără Conștiință însemnă ruina sufletului!” În cazul dumneavoastră, a însemnat și ruina prematură a corpului fizic.

Ironia dnei doctor Irina, reliefată în chenarul roșu, s-a împlinit aproape exact.


TEME. Irina Franciuc, președinta medicilor de familie din județul Suceava, a murit subit, Irina Franciuc insulta nevaccinații și era o susținătoare înfocată a serului Covid. 

Vă așteptăm și pe cele 2 grupuri de Facebook ale ziarului: 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Publicație Online de Știri

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts