Ziar Magazin Online

,,Ipocrizia maximă si minciunile ordinare ale lui George Simion m-au dezgustat!” AUR pierde încrederea românilor și se prabușește în sondaje!

AUR si-a dat ”arama pe fata!”                                                                    „Democratia in AUR nu este respectata, exista o comanda din afara partidului”, a acuzat Ciubuc.


Adevărata fața a partidului AUR și-a făcut apariția într-un spectacol grandios. Mulți au știut adevărul despre Simion, că a fost #rezist, a fost ( și cu siguranța a rămas ) omul sistemului

Omul care i-a fost apropiat lui George Simion, care a donat 50.000 de euro partidului, omul care a gasit sediul central al partidului, Ciprian Ciubuc, nu a fost lasat sa voteze la congres. Asta denota o mare mizerie politica care este prezenta in acest partid si care nu mai poate fi ascunsa.

”Sunt dezgustat, sunt singurul parlamentar din AUR care nu a fost lasat sa voteze pe motiv ca nu am platit cotizatia, in conditiile in care am platit zeci de mii de euro.”

”Vreau sa deschid ochii membrilor, sa arat perfiditatea conducerii partidului. Oamenii care conduc acum partidul sunt angajati la AUR, angajatii lui Simion. George Simion a incercat sa ne tranzactioneze, de parca am fi fotbalisti, la PMP. Nici acum nu a prezentat nicio explicatie. George Simion manipuleaza si minte ordinar, i-a fost frica ca eu sa vorbesc la congres.”

„I-am dat 5.000 de euro lui George Simion, iar restul pana la 45 000 euro i-am folosit in campania electorala”.

„Nu exista dreptate si meritocratie in AUR, suntem doar niste masinarii de vot care ridicam mana”, a mai acuzat Ciprian Ciubuc, sugerand astfel ca urmeaza noi demisii din AUR.

Deputatul AUR Dănuț Aelenei a anunțat, în Camera Deputaților, că demisionează din partid. El a acuzat conducerea partidului ca l-a amenințat că il calcă cu mașina. Este al doilea deputat care demisioneaza din AUR, dupa Nicolae Roman.

Daca afirmatiile lui Danut Aelenei se vor dovedi adevarate, nu numai ca partidul AUR si-a semnat sentinta definitiva ”la moarte”, ci devine in mod oficial un partid politic condus de o grupare de delicventi, de infractori.

„A fost o incercare de atentat asupra mea, eu am fost amenintat ca o sa ma calce o masina. George Simion mi-a spus”, a mai spus Aelenei.

El a sustinut ca un jeep Mitsubishi ar fi intentionat sa intre in el in timp ce se afla intr-o benzinarie pe drumul dintre Constanta si Bucuresti si ca are dovezi in sprijinul acestei afirmatii.

12 APRILIE 2022

PENTRU APRECIERI, DISTRIBUIRI, COMENTARII SI SUGESTII, VA ASTEPTAM PE GRUPUL NOSTRU DE FACEBOOK MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online

Aveti aici linkul

https://www.facebook.com/groups/2906970389546178

 

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts