Ziar Magazin Online

Iohanis se pregatește să predea suveranitatea României?! Informații de o mare gravitate dacă se confirmă!

conspiratii 19 05 2022

Legea 544/2001 privind accesul la informațiile de interes public


Accesul liber şi neîngrădit al oricărei persoane din România la informaţiile de interes public, definite astfel prin Legea 544/2001, constituie unul dintre principiile fundamentale ale relaţiilor dintre persoane şi autorităţile publice.

Prin informaţie de interes public se înţelege orice informaţie care priveşte activităţile sau rezultă din activităţile unei autorităţi publice sau instituţii publice, indiferent de suportul ori de forma sau de modul de exprimare a informaţiei.


Conform acestei legi, orice român are dreptul să aibă acces la informațiile de interes public. Orice informație care deja a apărut în spațiul public și se raspandește, devine o informație liberă, de interes public, și, nu numai că poate, ea chiar trebuie sa fie exprimata! Dacă informația este adevarată sau falsă, vor hotărâ autoritațile competente, prin declarații publice, cu argumente!

Acestea fiind spuse, și luând în considerare că aceste informații sunt prezentate pe domeniul CONSPIRAȚII, ele vor fi tratate ca atare, adică, cu o perfectă legitimitate și legalitate de a fi expuse!


Un articol apărut pe site-ul TE COUTER SIGNAL devine un serios semnal de îngrijorare pentru România. Klaus Iohannis, președintele României, va trebui să iasă public și să confirme sau să infirme dacă aceste informații sunt adevărate. Voi pune aici link-ul articolului, pentru toți cei care doresc sa verifice informațiile direct la sursâ………

Multiple governments commit to signing WHO pandemic treaty

 

ÎN ACEST ARTICOL APĂRUT ÎN PRESA INTERNATIONALĂ, SE SPUNE CĂ, KLAUS IOHANNIS ESTE GATA SĂ SEMNEZE UN TRATAT CARE VA CEDA SUVERANITATEA SĂNĂTĂȚII NAȚIONALE A ROMÂNIEI, ORGANIZAȚIEI MONDIALE A SĂNĂTĂȚII 

Mai multe guverne s-au angajat sa semneze tratatul global al OMS, privind Plandemia, care va ceda suveranitatea Sanatatii, Organizatiei Mondiale a Sanatatii.

Cine sprijina tratatul OMS impotriva Plandemiei?!

Boris Johnson, prim-ministru al Regatului Unit; Volodymyr Zelensky, președintele Ucrainei; Erna Solberg, prim-ministrul Norvegiei; António Luís Santos da Costa, prim-ministrul Portugaliei; Mario Draghi, prim-ministrul Italiei; Klaus Iohannis, Președintele României; Emmanuel Macron, președintele Franței; Angela Merkel, cancelarul Germaniei; Charles Michel, președintele Consiliului European; Kyriakos Mitsotakis, prim-ministrul Greciei; Pedro Sánchez, prim-ministrul Spaniei; Mark Rutte, prim-ministru al Țărilor de Jos; Sebastián Piñera, Președintele Chile; Aleksandar Vučić, președintele Serbiei; Andrej Plenković, prim-ministru al Croației; Moon Jae-in, președintele Republicii Coreea; J. V. Bainimarama, prim-ministru al Fiji; Prayut Chan-o-cha, prim-ministrul Thailandei; Paul Kagame, președintele Rwandei; Uhuru Kenyatta, președintele Kenya; Carlos Alvarado Quesada, președintele Costa Rica; Edi Rama, prim-ministrul Albaniei; Cyril Ramaphosa, președintele Africii de Sud; Keith Rowley, prim-ministrul Trinidad și Tobago; Kais Saied, președintele Tunisiei; Macky Sall, președintele Senegalului; Joko Widodo, președintele Indoneziei; și, bineînțeles, Tedros Adhanom Ghebreyesus, directorul general al Organizației Mondiale a Sănătății.

La 29 noiembrie 2021, presa canadiană a confirmat că „ministrul Sănătății Jean-Yves Duclos spune că Canada sprijină dezvoltarea unei noi convenții globale privind pregătirea și răspunsul la pandemie, care va fi dezbătută astăzi la o reuniune specială a Adunării Mondiale a Sănătății”.

În ceea ce privește SUA, administrația Biden conduce sarcina în modificarea Regulamentului Internațional de Sănătate al OMS, cu scopul explicit de a crește capacitatea de supraveghere a OMS și de a-și extinde puterea de a pune în aplicare reglementările acestora.

Regatul Unit, sub conducerea lui Boris Johnson, pare a fi unul dintre cei mai mari susținători ai creării unui tratat global privind pandemia, Johnson contribuind personal la un articol comun care proclamă necesitatea unei abordări „One Health” care ar permite OMS să preia asistența medicală. decizii ale aproape tuturor națiunilor de pe planetă.

„Acest tratat ar include, de asemenea, recunoașterea unei abordări „One Health” care conectează sănătatea oamenilor, a animalelor și a planetei noastre. Iar un astfel de tratat ar trebui să conducă la o mai mare responsabilitate reciprocă și responsabilitate comună, transparență și cooperare în cadrul sistemului internațional cu regulile și normele sale.” mai spune Boris Johnson.

Reglementările propuse, în combinație cu cele existente, permit OMS să ia măsuri, „Dacă directorul general consideră, pe baza unei evaluări în temeiul prezentului regulament, că are loc o urgență de sănătate publică potențială sau reală de interes internațional…” (Articolul 12.2). Adică, Tedros trebuie doar să „considere” că are loc un risc „potențial sau real” și poate prelua controlul Sănătații unei țari, stabilind normele medicale care vor fi obligatoriu implementate.

În plus, o carte albă recentă a OMS a indicat că organizația intenționează să creeze un „Consiliu global de urgență în sănătate” care va include un „Comitet de revizuire a funcționării regulamentelor internaționale de sănătate” care va grăbi procesul de a face mai multe amendamente în viitor.

”Dar pentru a construi și mai mult încredere și pentru a consolida guvernanța globală pentru situațiile de urgență medicală, este necesară modificarea anumitor articole din RSI, consolidând în același timp implementarea acestora. Astfel de modificări specifice ar trebui să facă instrumentul mai agil și mai flexibil și ar trebui să faciliteze conformitatea cu prevederile sale”, se arată în Cartea albă.

În ceea ce privește modul în care OMS intenționează să-și pună în aplicare RSI, probabil va arăta ca politicile și restricțiile COVID observate în ultimii doi ani. Într-adevăr, în acest scop, Organizația Mondială a Sănătății a contractat filiala germană Deutsche Telekom T-Systems să dezvolte un sistem global de pașapoarte pentru vaccinuri, cu planuri de a lega fiecare persoană de pe planetă la un ID digital cu cod QR.

Pentru mai multe detalii și lămuriri suplimentare, vă recomandăm să parcurgeți articolul sursă, chiar dacă este scris în limba engleza. Mai adaugăm aici o data link-ul articolului….

https://thecountersignal.com/governments-commit-to-who-pandemic-treaty/

http://Facebook – MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online


spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts