Ziar Magazin Online

” INEDIT ” George Simion a reusit sa castige un imens val de simpatie dupa conflictul din Parlament cu Ministrul Energiei!

In urma actului de curaj si patriotism pe care l-a facut in Parlamentul Romaniei, George Simion a castigat inca un imens val de simpatie din randurile romanilor

Pai da, sa va spun, desi mass media ostila intereselor Romaniei a prezentat situatia ca fiind o agresiune si o atitudinea nedemna din partea lui Simion, noi romanii, inclusiv eu, consideram ca Simion a actionat corect, spunand adevarul!

Acest Virgil Popescu este un infractor, un hot care trebuie sa ajunga in puscarie pentru Furt Calificat, Genocid si Subminarea Economiei Nationale!

Ceea ce a facut acest incapabil la Ministerul Energiei este greu de inteles si acceptat, si mai grav este ca PSD este partas la tot acest Genocid indreptat asupra Romaniei, deoarece aceste facturi, PENALE pentru cine le-a emis, au aparut dupa ce PSD a venit la guvernare, cu acceptul tacit al tradatorilor care conduc acest partid, Ciolacu si Grindeanu!

Cum este posibil ca, dupa ce luna de luna un consumator a platit 50 de lei, sa-i vina dintr-o data 10 000 lei? Cine este persoana care a bagat datele contorilor in calculator si a calculat aceste facturi, VREAU NUME, ce nume are acea persoana, cine este?!?!?!

Iohanis, unde esti, asta este guvernul tau, guvernul LUCRULUI BINE FACUT ?!?!?!?!

 

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts