Ziar Magazin Online

În Ucraina lui Zelenski, Minorității Române i se interzice dreptul de folosire a limbii materne în şcoli şi biserici!

MEDIASTIRI 07 01 2023 POLITICA ROMANEASCA DE CARTON

FRAIERIŢI DE ZELENSKI: La 31 Decembrie 2022 Zelenski a semnat Legea Minorităților, prin care Minorității Române, i se interzice drepturile de folosire a limbii române în şcoli şi biserici

Căutând să implice cu orice preț România în conflictul cu Federaţia Rusă, Zelenski divulgă fără pic de ruşine, înțelegeri secrete cu Statul Român, cunoscând foarte bine situaţia deplorabilă de ploconeală a Diplomaţiei Române, dusă de actualul guvern şi Preşdinte!

– „FELICITĂ” Statul Român, pentru furnizarea de armament, muniție şi echipamente militare,

– „FELICITĂ” România pentru primirea şi tratarea răniților militari ucrainieni, în spitalele româneşti,

– „FELICITĂ” Statul Român pentru permiterea folosirii Spațiului Aerian Român la transportul aviatic şi feroviar de materiale şi personal militar ukrainian.

Sfidare și batjocoră la adresa românilor

Reactia Diplomației Romane este o tăcere sfidătoare. Folosindu-se de diferendele istorice cu Rusia, jurnaliștii de doi bani din serviciul lor, caută să ne convingă seară de seară la TV cum că TREBUIE SĂ NE RĂZBUNĂM PE RUŞI, ajutându-i pe Ukrainieni!

La ultima vizită Zelenschi a mulțumit României pentru ajutorul acordat şi a promis protecție minorității române din Ucraina,

iar la 31 Decembrie 2022 a semnat Legea Minorităților, prin care Minorității Române, i se interzice drepturile de folosire a limbii române în şcoli şi biserici, iar preoților români, li se întocmesc dosare penale!

Am ajuns SLUGILE lui Zelenski!?

Mai mult, la Bacău, un grup de tineri care au organizat o parodie contra ruşlor folosind însemne ruse, au fost reclamați de Ambasada Ucrainei, care cere ANCHETAREA PENALĂ a ”Fraierilor Români.”

Zelenski folosește însemne sataniste, specifice limbajului francmasonilor

Cele doua degete ridicate semnifică coarnele lui Satana. Dacă mâinile ar fi întoarse, s-ar vedea degetul mare peste cele 2 degete interioare, iar mâna ar arăta precum un Cap de Țap, simbolul Satanei!

Acest război a început datorită provocărilor ucrainiene la adresa Rusiei şi ar fi încetat dacâ Ucraina ar fi renunțat la aderarea la NATO! Dar, împinşi de America şi Europa, AU REFUZAT! Li s-au oferit cele mai moderne arme, muniție avansată, asistență militară prin spionaj, instruire, observare prin sateliţi! Degeba: ruşii cu toate imensele greutăți, sunt tot acolo, Putin tot la conducerea Rusiei, cu toate miile de cancere atribuite!

Conform declaraţiilor Partidului Democrat american, Guvernul Democrat a lui Biden, SUA, a investit 40 de miliarde de dolari, din care 20 de miliarde, au dispărut în buzunarele lui Zelenski iar altă parte s-au întors în buzunarele Partidului Democrat! Anchetatorilor militari americani li s-a spus că îşi „riscă viața” dacă se aventurează în zona de lupte! În Elveţia, Zelenski şi gaşca sa au cupărat propietăți de 20 miliarde de Euro!


ETICHETE. Zelinski. Sfidează poporul român. Guvernul României și Iohannis îi umilește pe români și le acordă facilități ucrainienilor.

Vă așteptăm și pe cele 2 grupuri de Facebook ale ziarului: 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Publicație Online de Știri

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts