Ziar Magazin Online

”HALLOWEEN” Această sărbătoare Satanistă a adus Elita Ocultă Mondială în România, la Castelul Transilvan Bran!

MEDIASTIRI 31 10 2022 CONSPIRATIE

COINCIDENȚĂ! Duminică 30 octombrie, exact de sărbatoarea Satanistă Halloween, în România la Castelul Transilvan Bran, au venit Elitele Ocultei Mondiale printre care, Elon Musk și Angelina Jolie

Elon Musk vine la Castelul Bran, alături de elita ocultei mondiale, aproximativ 140 de ”vedete”, inclusiv cei care controlează Big Tech, pentru o petrecere exclusivistă de Halloween, marea sărbătoare Satanică Planetara. Twitter, Google, Facebook și PayPal la Dracula.

”HALLOWEEN = IADUL VA INVINGE”

Printre participanți se mai află Serghei Mihailovici Brin (co-fondator Google), locul 8 în topul celor mai bogați oameni din lume, Larry Page (co-fondator Google și Alphabet Inc), miliardarul Luke Nosek (co-fondator PayPal) și magnatul homosexual Peter Thiel (co-fondator PayPal, aflat în Consiliul de Administrație al Facebook), care ar fi venit deja la București însoțit de „soțul” lui, Matt Danzeisen, Steve Jurvetson (fondatorul Hotmail și actual membru al Consiliului de Administrație al Space X).

”Oamenii trebuie să devină cyborgi pentru a nu deveni irelevanți în viitor-Elon Musk”

Elon Musk este vârful de lance al sectei Transumaniste din Silicon Valley, o grupare satanistă care vrea să intervină și să modifice structura genetică a OMULUI, creația lui Dumnezeu.

Printre cele140 de celebrități invitate, se află și actrița Julia Sandstrom, cunoscută pentru rolul ei din filmul „horror” Slayers, cât și vedeta Angelina Jolie, militantă transgender care purta la gât o capsulă cu sângele iubitului ei dintr-o perioadă, mai amintește MediaFlux. Jolie a susținut-o în „decizia” de a deveni transsexuală pe una dintre fiicele ei, care acum dă semne de revenire la normalitate, în timp ce fiul lui Elon Musk dintr-o căsătorie anterioară, Xavier Alexander Musk, vrea să ajungă femeie trans și să-și schimbe numele cu Vivian Jenna Wilson.

Ce caută ”această elită”, exact de sărbatoarea Satanistă ”HALLOWEEN” în România, la Castelul Transilvan ”Dracula?!”

Compania PayPal, la care a fost acționar și Elon Musc cu X.com, în prezent parteneră importantă a Forumului Economic Mondial (WEF) și susținătoare a ideologiei transgender, a anunțat că are în vedere un sistem de pedepsire a celor pe cei pe care îi consideră „nedemni de încredere” și care răspândesc „informații false”, amenințând că le vor extrage automat celor de pe lista lor neagră câte 2500 de dolari, drept „amendă”. În urma protestelor utilizatorilor au fost nevoiți să renuțe pentru moment la această măsură neonazista.

Este oare vorba despre un ritual satanic planetar care are loc aici?

Am verificat mai multe articole și nu am găsit pe nici unul informații despre ce înseamnă cu adevărat sărbătoarea de Halloween, și de ce cei mai puternici și bogați oameni ai planetei, chiar în ziua în care se sărbătorește Halloween, au venit în România la Castelul Bran. care mai este poreclit, castelul Transilvan al lui Dracula.

HALLOWEEN este cea mai mare sărbătoare satanică, malefică, demoniaca, planetară în timpul căreia milioane de oameni, în special americani, îl sărbătoresc pe Satana, Prințul Întunericului, Forțele Iadului

Oamenii, majoritatea fără să știe cu adevărat ce fac, se costumează în morți, scheleți, demoni. Scopul acestei sărbători este de a trezi și amplifica foarte mult aici pe Pământ energia satanică și de a atrage în acest câmp Malefic cât mai mulți oameni. Acest imens câmp de energie satanică îi ajută pe Iluminați să instaureze Noua Ordine Mondială, controlul total al oamenilor, în care ei devin simple mașinării, cum ați văzut în Matrix, baterii energetice pentru hrana energiei satanice care controlează în acest moment această Planetă.

Dacă vom analiza cu atenție informațiile apărute în ultimii ani sub denumirea de conspirați, potrivit cărora cei mai bogați și influenți oameni ai planetei doresc să creeze o nouă ordine mondială în care oamenii sunt manipulați și controlați în totalitate, prin cipuri implantate în creier, cu eliminarea completă a banilor lichizi, pentru un control total, deja putem să înțelegem că ceea ce se întâmplă acum la Castelul Bran, exact în timpul celei mai mari sărbatori Satanice planetare, HALLOWEEN, este un ritual satanic.


Subiecte. Toată elita mondială, cei mai bogați și influenți oameni ai planetei au venit la Castelul Bran, Halloween înseamnă Iadul va Învinge, este o sărbătoare satanică, închinată adorării lui Satana și a forțelor întunericului ale Iadului, la castelul Bran, Castelul ”Dracula”, are loc un ritual satanic planetar, exact în timpul sărbătorii sataniste Halloween.

Vă așteptăm și pe cele 2 grupuri de Facebook ale ziarului: 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Publicație Online de Știri

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts