Ziar Magazin Online

Guvernul rus anunță un mandat de arestare împotriva lui George Soros, membru al Ocultei Mondiale, principalul vinovat de conflictul din Ucraina!

George Soros este bănuit că ar fi unul dintre promotorii Noii Ordini Mondiale, care au regizat marea escrocherie Covid 19 și conflictul din Ucraina

DEZVALUIRI DESPRE PRACTICILE SATANISTE ALE LUI GEORGE SOROS


Guvernul rus a anunțat un mandat de arestare împotriva miliardarului George Soros, pe care îl consideră responsabil pentru sprijinirea „loviturii fasciste din Ucraina, alături de principalii directori ai fundației sale”.

Guvernul rus susține că Soros a avut întâlniri ample cu aproape toți actorii implicați în evenimentele din Piața Maidan, situată în centrul Kievului, printre care s-au numărat și miniștrii ucraineni ai Afacerilor Externe, Justiției, Sănătății și Educației, precum și ambasadorul Statelor Unite în Ucraina, Geoffrey R. Pyatt (foto), și directorul USAID”. Scopul a fost de a minimaliza și de a contracara influența Rusiei și legăturile culturale Moscova-Kiev cu o abordare de a impune un pachet de măsuri neoliberale.

„În acest fel, s-ar deschide posibilitatea dezvoltării unei piețe globale în care debilitatea regiunilor să permită supremația afacerilor fără obstacole guvernamentale’’, subliniază sursele de la Kremlin.

Pentru a atinge aceste obiective, persoane precum Soros își desfășoară majoritatea strategiilor de presiune prin intermediul fundației personale, Open Society Foundations (OSF), care este alcătuită dintr-o rețea de relații, companii, fonduri speculative, ONG-uri și alte entități care, datorită informațiilor privilegiate, bani și contacte, acestea ajută în special la atingerea oricăruia dintre obiectivele sale.

„Acest tip de practici ilegale i-au permis lui George Soros să profite cu prețul scufundării lirei sterline (Bank of England), fără ca aceste acțiuni să aibă un răspuns legal din cauza lipsei de reglementare”. 

Premierul Ungariei, țării natale a lui Soros, Viktor Orban, dă asigurări că ONG-urile finanțate de Soros funcționează „ca o mafie”.

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a descris Open Society Foundations (din care s-a născut structura ONG-urilor lui Soros) drept „grupuri indezirabile”; a interzis cetățenilor ruși și persoanelor juridice să participe la activitățile promovate de magnat.

Unii analiști au atras atenția asupra pericolului acestei „zone gri” în care iși desfașoara activitatea ONG-urile lui Soros ,„un spațiu de risc în care au loc strategii și manevre de hărțuire care sunt între război și pace și care se produc fără nicio modificare a relațiilor diplomatice”.

În ea nu mai operează numai state, „ci și entități private cu diferite obiective geopolitice și geoeconomice, a căror strategie este de a destabiliza națiunile prin instrumente tipice de hărțuire precum dezinformarea, manipularea, atacurile cibernetice, spionajul cibernetic, sau patronajul unor false cauze radicale prefabricate, al căror scopul este de a fracționa orașe și comunități întregi prin haos și consecințele teribile pe care acest lucru le provoacă în societate (ura, mobilizarea, tentativele de violență)”.

HĂRȚUIREA INFORMATICĂ

Pentru aceasta, nu există un singur tip de hărțuire, ci mai degrabă are loc într-o manieră comună și coordonată. Vorbim de hărțuire informațională, economică și „non-violentă”. Definit ca ansamblul de tactici care operează în zona gri și care au ca scop destabilizarea unui stat sau crearea unei situații favorabile intereselor sale prin informare.

„Strategia trece prin hărțuirea, întoxicarea, orbirea și alterarea percepției societății civile cu privire la problemele determinante pentru o națiune prin tratarea prealabilă a informațiilor care îi sunt transmise prin diferite canale, discursuri toxice sau patronajul unor false cauze prefabricate cu tendinţă radicală. În acest sens s-ar încadra de asemenea distrugerea, alterarea sau manipularea proceselor bazate pe informații, rețele de calculatoare, rețele mobile și internet pentru a accesa, manipula sau filtra materiale private sau clasificate de altă natură”, subliniază aceștia.

HĂRȚUIRE NON-VIOLENTĂ

În acest context, unii analiști de informații definesc „hărțuirea non-violentă și/sau filantropia falsă” drept acțiuni mascate prin tactici concepute inițial pentru a stimula activismul societății civile împotriva actelor care sunt percepute ca antidemocratice de ale puterii politice.

Ei inclusiv vor prefabrica o cauză, vor prezice sau accelera probleme de diferite feluri în mai multe state pentru a le fractura și a crea contextul ex novo, pentru a folosi tactici destabilizatoare ale lui Gene Sharp (legat direct de George Soros prin revoluțiile de culoare, USAID și alte instituții). Acestea sunt adesea tactici nedetectabile care le permit să-și atingă scopurile în timp ce fac ravagii.Asemenea tactici au fost folosite în Uganda, în primăverile arabe și, se pare, în Ucraina.

HĂRȚUIRE ECONOMICĂ

Este set de tactici care operează în cadrul „zonei gri” și care urmăresc însușirea bogăției prin tehnici ilegitime precum manipularea sau speculația prin intermediul pieței de instrumente derivate, schimb valutar forward sau fonduri speculative (printre altele).

„Obiectivul este de a efectua atacuri ostile camuflate sau de a manipula sistemul macroeconomic al unei țări (sau mai multor), companiile sale strategice sau rețelele sale, fie computere sau mobile”, spun ei.

Soros și rețeaua sa ghidează destabilizarea prin societatea civilă, mass-media și instituții prin injectarea de fonduri în ele și astfel activând sau dezactivând crize economice care îi permit să activeze, la rândul său și după caz, mecanismul său de cumpărare și vânzare de acțiuni la companii care câștigă uriașe profituri.

Este hărțuire economică, deoarece scopul final are drept rezultat beneficii și putere atât pentru el, cât și pentru partenerii care îl însoțesc.

Facebook – MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online

 

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts