Ziar Magazin Online

Guvernul PSD-PNL ”asigură” distrugerea infrastructurii CFR! Infrastructura feroviară este lăsată în paragină cu acordul tacit al Statului Român!

Pentru cine nu știe, Infrastructura Feroviara a unei țari este un obiectiv de siguranță națională


Bica Adrian Bogdan, Presedinte APP Cluj:

Infrastructura feroviara a Romaniei este lasata in paragina cu acordul tacit al Statului. De 32 de ani tot ce inseamna CFR a fost lasat de izbeliste. Toti politrucii anti-romani PSD-PNL spun mereu ce tara europeana avem si ce bine ne merge. Asa de bine, incat daca mergi pe jos intre 2 localitati sunt sanse mari sa ajungi mai repede decat trenul CFR.

Atat de europeni si occidentali suntem, incat statiile si peroanele CFR sunt in stare extrema de degradare, conditii inumane in interior, insalubritate dusa la cote inimaginabil de josnice si, in paralel, toti directorii si sefii „cu ochi albastri” de la conducerea companiei inca romanesti, au salarii si sporuri absolut uriase comparativ cu multe milioane de cetateni romani.

In acelasi timp, romanii sunt nevoiti sa circule in trenuri vechi de 30-40-50 de ani, „dotate” ca in evul mediu, fara o priza de incarcare, fara aer conditionat, sunt lasati sa se sufoce de caldura vara si sa se imbolnaveasca de la geamurile care nu se mai inchid complet de zeci de ani. De intarzierile periodice de zeci de minute sau chiar ore ale trenurilor nici nu mai consider ca e nevoie sa precizez. Iar faptul ca 50 de km cu trenul in Romania dureaza mai multe ore decat un zbor pana in Dubai, asta devoaleaza „nivelul de interes” al Statului Roman pentru propria infrastructura si pentru cetatenii cinstiti si responsabili ai acestei tari.

Macar sa speram ca toate acestea nu sunt lasate in paragina intentionat de catre autoritati in vederea unei posibile viitoare vanzari a companiei catre vreo firma straina, la preturi evident sub evaluate. Cand privim fotografii de dinainte de ’89 cu felul superb in care arata CFR, cu eleganta si rafinamentul din statii si din vagoane si privim ce „superb” distrus arata CFR-ul in vremuri moderne si europene, e dureros si trist pentru orice roman. Iar ideea ca cei de la putere si-au dat acordul neoficial pentru tot acest dezastru, e absolut rusinos si dezamagitor pentru orice persoana care mai simte o picatura de „emotie romaneasca”.

Singura speranta ca un asemenea obiect de importanta stragetica pentru Romania, cum e CFR, sa fie reabilitat si adus la conditii moderne si, pana la urma, decente si firesti de existenta, este ca,

Acesta sa fie aparat si protejat de un partid de oameni patrioti, care iubesc Romania, acela fiind Alianta Pentru Patrie. Doar alaturi de APP si de viziunea de geniu a lui Liviu Dragnea, CFR va putea fi adus „in prezent” din toate punctele de vedere si in acelasi timp acest partid este singura garantie ca infrastructura feroviara si Caile Ferate Romane vor ramane 100% romanesti.

Pentru toti patriotii romani din Cluj, care vor sa ni se alature in lupta noastra pentru Romania, va invitam alaturi de noi. Aici este link-ul paginii oficiale APP Cluj, link-ul grupului oficial al APP Cluj si link-ul site-ului oficial al APP Cluj.

https://www.facebook.com/AliantaPentruPatrieCluj

https://www.facebook.com/groups/294057775558033

https://www.appcluj.ro/

Facebook – MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online

 

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts