Ziar Magazin Online

Guvernul lui Iohannis interzice libera exprimare, reinstaurând Comunismul și Dictatura, ducând România cu 30 ani înapoi!

14 MARTIE 2022

ÎN 89 MULȚI ROMÂNI AU MURIT CU SPERANȚA CA NE VOM PUTEA EXPRIMA LIBERI

In timpul Starii de Urgenta, cand mii de afaceri au fost inchise, noi stateam inchisi in casa iar in parlament fumau trabucuri si beau whisky, mass-media din romania a primit din partea guvernului peste 20 milioane de euro. Pentru ce oare?

Guvernul lui Iohannis pregătește un cadru legislativ care să permită introducerea cenzurii pe rețelele de socializare și în mass-media. Informațiile legate de corupție, incompetență, furt, asociate reprezentanților autorităților statului vor fi monitorizate cu atenție, iar cei care le distribuie vor fi catalogați drept surse de dezinformare sau agenți ai propagandei rusești. Nu întâmplător, în timp ce românii privesc cu îngrijorare la ceea ce se petrece în Ucraina, la nivelul guvernului se iau tot felul de măsuri controversate.

O platformă informatică a cărei scop este să scaneze presa online, dar și blogurile ori rețelele sociale urmează să fie înființată de un grup de lucru guvernamental. Din această structură fac parte reprezentanți ai Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Guvernul României, CNA şi mai multe ONG-uri. Obiectivul acestei platforme este de a identifica sursele de „fake news”, de dezinformare şi propagandă rusească, în contextul războiului din Ucraina.

„Platforma, care are mai multe module, scanează mediul online (mainstream media, blog-uri, social media etc.), identifică și extrage – pe narativele stabilite – inclusiv folosind cuvintele cheie și grupuri de cuvinte cheie – elementele solicitate, într-o serie de formate: de la text scris, la statistici și elemente de interpretare, din care pot fi extrase trenduri, tendințe si potențiale direcții de acțiune ale agenților (agenții, actori etc.) care pot genera «fake news» și elemente specifice propagandei”, a explicat echipa de comunicare a Guvernului, conform sursei menționate.

Dupa niste ani buni in care mass-media din Romania a avut o prestatie diletanta si la limita legii, iacata carevasazica ca Justitia Divina ii trage mediei o grea lovitura. Pai, cand faci pact cu Diavolul, unde crezi dumneata jurnalistule fantastic ca se va ajunge? Iti spun eu, exact acolo unde s-a ajuns acum, intr-o situatie ridicola, absurda, dictatoriala si, evident, antisociala.

In Romania, in 89, multi tineri nevinovati au murit pentru libertate, pentru LIBERTATEA DE EXPRIMARE, ne-am bucurat ca ne putem exprima fara oprelisti, ca ne-am recapatat libertatea. Aceasta decizie de cenzura a mediei intoarce Romania cu 30 de ani inapoi, in epoca Comunista, intr-o epoca a Dictaturii.

Daca se va implementa aceasta masura, va fi cel mai grav act antidemocratic si antisocial de dupa 89 si va marca inceputul unei noi Epoci Neocomuniste.

PENTRU APRECIERI, DISTRIBUIRI, COMENTARII SI SUGESTII, VA ASTEPTAM PE GRUPUL NOSTRU DE FACEBOOK MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online

 

 

 

 

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts