Ziar Magazin Online

”Guvernul lui Iohanis le recompensează cu creșterea vârstei de pensionare la 65 de ani pe Femeile care au protestat în Piața Victoriei contra guvernului Dragnea!”

satira politica 18 05 2022

SOMNUL CONȘTIINȚEI ZĂMISLEȘTE MONȘTRI


CUM MĂ, CUM SĂ NU IUBEȘTI UN AȘA GUVERN, CARE RECOMPENSEAZĂ TOATE CATEGORIILE SOCIALE DUPĂ, EXACT CUM MERITĂ, PARCĂ AR FI O JUSTIȚIE DIVINĂ


Ministrul Muncii, Marius Budăi, a anunțat miercuri că vârsta de pensionare se va modifica pentru femeile din România. Vârsta standard de pensionare pentru femei este în prezent de 61 de ani și 6 luni și va crește treptat până la 65 de ani. Creşterea vârstei de pensionare va avea loc gradat, până în 2030

Eiiiii, parol, ca dumneata bobocule, mai rar cineva! Ce prieteni, va referiți cumva la Caragiale? Dragele de ele, de mămicile, mămicuțele, care au ‘eșit ele cu copilașii lor în carucioare să protesteze împotriva marelui Tiran al Galaxiei Calea Lactee, Liviu Dragnea! Ce mămici adevărate, culte, inteligente, înțelepte, care cunoșteau bine toate Legile Justiției din România, care cunoșteau în detaliu Codul Penal, vechile legi care erau bune! Ele cunoșteau și toate modificarile pe care Tiranul Dragnea vroia sa le aducă. Într-o singură propoziție, MĂMICI SUPER INTELIGENTE! 

Și, înarmate cu această divina cunoaștere, ele ‘eșeau zilnic cu copilașii lor, pentru viitorul copilașilor și protestau, în timp ce fumau, se uitau pe telefoane pe FB, râdeau, vorbeau…..și protestau, jos Tiranul Dragnea!

Ca dovadă de dragoste și apreciere pentru toate femeile din România, că au protestat și au ajutat la căderea Guvernului Dragnea și instaurarea noului guvern, Guvernul actual PSD-PNL, al lui Iohanis, le oferă o creștere a vârstei de pensionare, de la 61 la 65 de ani!

„Este un lucru asumat prin PNRR. Vârsta de pensionare la femei creşte oricum în baza legii actuale 263 şi va ajunge la 63 de ani, după care va urma o etapă unde va fi egalizare la 65 de ani, dar nu dintr-o dată. Se va întâmpla etapizat, deci probabil va fi undeva prin 2030”, a explicat ministrul Muncii, la Antena 3.

Va exista însă o excepție de la regulă. Ministerul Muncii are în vedere o lege care prevede că femeile care au avut mai mulţi copii să iasă mai repede la pensie. Amin!

Vă așteptăm și pe Facebook pentru comentarii, sugestii și aprecieri, la acest articol și la toate articolele care apar pe acest site, le gasiți și pe Facebook, pe grupul nostru oficial

http://Facebook – MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online

 

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts