Ziar Magazin Online

GERARD RENNICK, senator australian:”A recomanda vaccinarea, este sinonimă cu crima, prin instigarea la sinucidere!”

MEDIASTIRI 05 01 2023 STIRI EXTERNE

Senatorul australian Gerard Rennick denunță public CRIMA VACCINĂRII COVID și solicită daune pentru victime

În 2021, Australia a avut 8.706 decese în plus față de normă, chiar dacă New South Wales a rămas în izolare totală timp de trei luni întregi. „În teorie, numărul decesele ar fi trebuit să fie mai mici, așa cum au fost în 2020″, spune senatorul australian.

Cateva fragmente din discursul senatorului Gerard Rennick

”Suntem la sfârșitul anului 2022 și avem peste 10 milioane de cazuri de Covid. Departamentul Australian de Sănătate bineînțeles că s-a oprit să mai contorizeze, cândva prin septembrie, deoarece devenea prea stânjenitor să admită că în ciuda faptului că sunt peste 20 de milioane de vaccinați, peste jumătate din țară a făcut Covid.”

Ce s-a întâmplat cu protecția pe care trebuia să ne-o ofere ”vaccinul”?

Noi doar scoatem Informația de pe site și nu mai vorbim despre asta, și acum avem excesul de mortalitate despre care a vorbit mai înainte senatorul Babet. Avem 8076 de decese în plus față de anul trecut, în ciuda faptului că New South Wales a fost în carantină timp de trei luni. În teorie mortalitatea trebuia să fie mai mică.

Aproape 140 000 vătămări postvaccinare, mai mult decât toate vătămările postvaccinare de după 1971 la un loc. Ai o rată de vătămare care este de 3 ori mai mare decat pană acum, și totuși TGA nu vrea să se uite la semnal.

Scopul de a avea o bază de date este ca doctorii raporteze aceste vătămări bifând căsuța suspect de… Doctorii declară că nu Completează aceste formulare pentru că nu au timpul necesar. Nu au 20-30 minute de pierdut vremea ca să stea să completeze pentru cineva care a căzut de pe bicicletă, aici este vorba că ar trebui să completeze aceste formulare deoarece vaccinul a produs leziunile pe care le raportează. Și totuși TGA vrea să ne prefacem că nu este nimic de observat aici. De ce ar face asta.

Pentru că profesorul Skerritt este președintele unei organizații Care este sponsorizată de Big Pharma, este sponsorizată de Big Pharma

Acum dacă vrei să vorbești despre un conflict de interese, chiar asta este. Băieții ăștia nu au idee despre ce vorbesc eu. L-am întrebat pe profesorul Brendan Murphy care era președintele Departamentului de Sănătate la vremea aceea dacă a citit sau nu raportul nonclinic despre vaccinul Pfizer, și ce să vezi, nu la citit.

Dacă ar fi citit raportul ar fi știut că atunci când au făcut aceste studii pe animale, raportul arăta că nu existau diferențe cu privire la inflamația pulmonară între grupul placebo si grupul vaccinaților. Nu există nici măcar o dovadă cât de mică ce ar arăta că acest vaccin ar fi eficient. Nimeni din această cameră nu a citit acel raport, cu toate astea ați ieșit toți și ați spus că acest vaccin este sigur si eficient, când nici măcar nu aveți idee despre ce vorbiți.

Legea în țara asta, Registrul Australian al Imunizării spune că nu poți fi constrâns să te vaccinezi și că trebuie să fii corect informat cu privire la conținutul vaccinului.”

VIDEO Discursul senatorului Gerard Rennick

În discursul său, Gerard Rennick subliniază creșterea ratei excesive de mortalitate, chestiune valabilă și în România dar ignorată complet de autorități, de politicieni și de medici, parcă înfrățiți într-o imensă conspirație ocultă, creată de Big Farma.

În ciuda celor aproximativ 140 000 de vătămări, cazuri cu efecte secundare negative, ale injectării serurilor experimentale, Administrația Australiană pentru Produse Terapeutice (TGA), la fel ca Administrația pentru alimente și medicamente și Centrele pentru controlul și prevenirea bolilor din SUA, refuză să analizeze sau chiar să recunoască problema celor afectați grav de vaccinare sau chiar decedați.


ETICHETE. Senator australian. Vaccinul Covid nu a oferit protecție medicală. Foarte multe efecte secundare negative ale serurilor experimentale.

Vă așteptăm și pe cele 2 grupuri de Facebook ale ziarului: 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Publicație Online de Știri

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts