Ziar Magazin Online

ȘOC TOTAL! George Simion comite o gravă greșeala politică, AUR se prabușește, mai mulți parlamentari si mii de membri au parasit partidul!

POLITICA – 29 MARTIE 2022

Cronologic vorbind, ce s-a intâmplat pe scena politică din România intrece orice scenariu ” science fiction. ” După anunțul facut de deputatul Francisc Tobă in Parlamentul României ca a părăsit AUR și s-a alaturat Alianței Pentru Patrie, s-a declanșat urgia

Imediat dupa acest anunt, George Simion, abia ales noul presedinte AUR, comite o greseala politica fatala, posteaza pe profilul lui de FB un mesaj in care il denigreaza pe Liviu Dragnea! Nimeni, absolut nimeni nu a putut sa prevada Uraganul care a fost declansat de acest mesaj…….

ACESTA ESTE MEAJUL LUI SIMION,                                                                              O GRAVA GRESEALA POLITICA CARE                                                                        VA DUCE LA PRABUSIREA AUR

Dupa aparitia acestui mesaj care il denigreaza pe Liviu Dragnea, recunoscut de toti romanii ca fiind un mare patriot, inchis nevinovat, la comanda intereselor straine in Romania, cel mai bun prieten al lui Liviu si, la randul lui un adevarat patriot, Codrin Stefanescu, ia atitudine ferma la postarea lui Simion……….

Codrin Stefanescu

” Până acum am fost cumințel și nu ți-am răspuns. Acum sunt nevoit să o fac: nici intr-o mie de ani, in cel mai bun moment al vieții tale, nu vei reuși sa ajungi nici umbra umbrei lui Liviu Dragnea! Și textul tău de mai sus demonstrează fără echivoc, că lipsa ta de bun simț și maturitate politică arată românilor că ești departe de ceea ce numim noi PATRIOT! ”

După replica extrem de dură si corectă pe care i-a dat-o Codrin lui Simion, Facebook a luat foc, mii de români și-au exprimat public repulsia fața de postarea total nepotrivită pentru un politician care pretinde a fi patriot. Inca doi parlamentari AUR au părăsit deja partidul, Dănuț Aelenei si Nicolae Roman, concomitent mii de membri și-au dat demisia. Partidul AUR se prăbușește, majoritatea membrilor indreptandu-se catre Alianța Pentru Patrie al lui Liviu Dragnea si Codrin Stefanescu, partid autentic patriotic!

Problema mare este ca, cu aceasta postare, George Simion nu a facut altceva decat sa confirme trecutul lui de #REZIST. Putini romani stiu adevarul despre Simion, faptul ca a fost #rezist, un om al sistemului securist din Romania, un om care a protestat in Piata Victoria alaturi de #rezist, denigrandu-l in fel si chip pe Liviu Dragnea. Deodata, acest Simion, fost #rezist, devine un mare ” patriot ” si vorbeste despre interesele Romaniei, el chiar a reusit sa pacaleasca foarte multi romani insa, aceasta ” bula ” de minciuni s-a sfarsit, odata cu viitorul partidului AUR!

SE PARE CA ROMANII NU DORESC                                                                              LA CONDUCEREA ROMANIEI UN FOST                                                                  MASON CU PANTALONI ROSII SI UN                                                                    FOST #REZIST

” Domnului Simion i s-a urcat șefia la cap. Acest fals patriot se crede general cu subordonați , atât din partea echipei lui cât și din rândul susținătorilor .

Megalomania domniei sale nu are limite , desconsidera toate persoanele care au o părere diversa decât a lui iar pe foștii susținători ai partidului său , care și-au dat seama de jocul pe care îl face îi tratează cu dispreț .

Cine oare se crede acest dezbinător , când i se citește pe fata slugărnicia fata de „demonii” care conduc lumea . Până și biserica ortodoxă română l-a denigrat .

Rolul lui Simion și a partidului său este acela de Cal Troian și supapa , iar acum că i s-au mai lungit un pic lesa , sau i s-au strâmtat , acesta incepe sa latre la adevărații patrioți .

A avut curajul și îngâmfarea de a ataca unicul lider patriot al României , Liviu Dragnea . Pai măi sclavule tu te compari cu o persoana care a a venit cu soluții , a adus beneficii și speranță României  In afara de a latră la comanda altceva nu ști să faci , nu tu soluții , nu tu program de guvernare , nu ai nimic și nu vei mai avea pe nimeni .

După plecarea doamnei Sosoaca și a multor altor parlamentari , acum domnul Francisc Toba ți-a mai dat o palmă , poate așa te trezești la realitate și îți dai seama că nu ți se cuvine totul și nu poți controla prin scandaluri și agitație pe nimeni în Romania . ”

Cristiana Alcea

 

In mediul online veti gasi mii de asemenea reactii, vom urmari cu mare atentie viitor partidului AUR care, pare a fi forte sumbru!

PENTRU APRECIERI, DISTRIBUIRI, COMENTARII SI SUGESTII, VA ASTEPTAM PE GRUPUL NOSTRU DE FACEBOOK MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online

Aveti aici linkul https://www.facebook.com/groups/2906970389546178

 

 

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts