Ziar Magazin Online

George Simion – AUR; Am jurat cu mâna pe Biblie, să lupt pentru România! Suntem singurul partid din opoziție!

MediaStiri POLITICA 13 07 2022

”După ce am văzut cercurile puterii de la București, vin aici ca să vă spun adevărul. La nivel global suntem conduși prin frică!” 

”Covidul, o criză energetică, războiul, iar Covidul, apoi o criză a hranei și a apei. In România situația este și mai dramatică decât în restul țarilor, pentru că slugile de aici sunt foarte obediente și populația o duce din ce în ce mai rău.

Lichidarea agriculturii, a indrustriei, a oamenilor de afaceri, a tuturor polilor de putere, face ca astăzi să nu mai avem un stat suveran și să nu mai fim proprii noștri stăpâni.” – George Simion

ROMÂNIA ARE O CONDUCERE DE TRĂDĂTORI

George Simion, președintele partidului AUR

”Premierul Ciuca il gireaza in continuare pe cel mai mare sarlatan din istoria guvernelor Romaniei, ministrul energiei Virgil Popescu!” 

PUTEREA NOASTRĂ STĂ ÎN UNIRE, ÎN ÎNCREDERE ÎN ZIUA DE MÂINE ȘI ÎN DUMNEZEU

Războiul patrioților contra globaliștilor va fi pe viață și pe moarte, dar dacă avem încredere în forțele noastre, dacă avem încredere în Dumnezeu, o să reușim, pentru că miza noastră este ”dăinuirea neamului românesc și a țării noastre România!”

Intr-un discurs fulminant, George Simion președintele partidului patriotic AUR, devoalează cumplitul genocid creat în România de actualul guvern de trădatori și incapabili. Dacă este să analizăm la rece discursul lui Simion, mi-e foarte teamă că are perfectă dreptate!

Și înca ceva important, imediat dupa realegerea lui Simion ca președinte AUR, o puternică ”viitură” mediatică s-a abatut asupra imaginii sale, concomitent cu demisia mai multor membri din AUR. Mulți dintre cei care au demisionat au făcut acuzații grave la adresa liderului AUR, ceea ce pare a fi un atac orchestrat în mod intenționat și bine pus la punct, de catre trădătorii României!

HTTP://FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts