Ziar Magazin Online

George Badea ”FRENCH RIVIERA SERVICES”, un român în culisele organizarii Festivalului de film de la Cannes! FRS, una dintre cele mai bune firme de organizari evenimente, cu cele mai înalte standarde de calitate

lifestyle 21 mai 2022

Intre 17 – 28 mai, se va desfăsura la Cannes, cel mai titrat festival de film. O surpriză frumoasă pentru noi, este faptul că, firma unui român, FRENCH RIVIERA SERVICES este legată de organizarea acestui impresionant festival. Pentru toți cinefilii din România, prezentăm informații și imagini din culisele Festivalului de Film de la Cannes

Vă prezentăm imagini inedite și în exclusivitate din interiorul celebrului Festival de Film, PALME D’ OR, Festival de Cannes

In acest an, vedeta festivalului este Tom Cruise i se sărbătoresc 40 de ani de activitate cinematografică și 75 de ani de la primul Festival de Cannes.

In prima zi a avut loc o premiera unica #TOP #GUN 2 #MAVERICK

Producator:Joseph Kosinski

Echipa : #Tom #Cruise, Miles Teller, Jennifer Connelly, Jon Hamm, Glen Powell, Lewis Pullman et Ed Harris.

Detalii unice despre realizare filmului:

Tom Cruise a refuzat CGI (imagini generate de computer) in Top Gun 2, ceea ce inseamna ca toti actorii care au avut rol de pilot au trebuit sa se obisnuiasca cu zborurile la viteze de top intr-un F-18.

Tom Cruise nu a crezut niciodata ca va fi posibil un sequel la Top Gun. Actorul in varsta de 57 de ani si-a reluat rolul pilotului Peter ‘Maverick’ Mitchell in Top Gun: Maverick, dupa 34 de ani de la filmul original.

Tom admite acum ca la inceput i-a fost greu sa accepte ca s-ar putea face un al doilea film, dupa cum le-a povestit celor de la Empire: „Peste tot unde mergeam lumea imi spunea „Fa Top Gun!”, iar reactia mea era: ‘Dar nu stiu cum sa-l fac. Este enervant sa-i vezi cum isi dau ochii peste cap cand le spui asa ceva”.

Apoi, cand s-a luat decizia, Cruise si-a dorit ca in acest film actorii chiar sa fie intr-un F-18. Un singur astfel de avion costa 50 de milioane de dolari.Si i-a avertizat pe cei de la studiouri ca va fi o reala provocare sa faci acest film .

„Le-am spus: ‘Nu aveti idee cat de greu va fi de realizat acest film. Nimeni nu am a mai facut pana acum asa ceva. Nu s-a mai tras niciodata o secventa aeriana la acest nivel. Si nu cred ca se va mai face asa ceva vreodata’.

Au fost puse la dispoziție următoarele locații și logistică:

– Portul turistic CANNES capacitate de aproximativ 200 ambarcațiuni în acostament

– 9000 de locuri pentru cazare în Cannes.

– Peste 500 de limuzine oficiale , șoferi și însoțitori

– Aproape 2000 de gărzi și paza în obiectivele principale

– 18 elicoptere care vor face turul MONACO – HELIOPORT CANNES

– CHARTERE PRIVATE și Aeroportul din Cannes pus la dispoziția organizatorilor

– Peste 200 de ziariști, fotografi și cameramani

– Ultima seara de festival sunt pregătite peste 10.000 de focuri de artificii în mijlocul mării.

– În acest moment toate locurile de cazare din Cannes și împrejurimi sunt total ocupate , aproape 30.000 de locuri .

Aici este un mic videoclip, filmat de George Badea in culisele Festivalului PALME D’OR

Pentru toți românii din Franța și pentru toți francezii care doresc și au nevoie de cele mai bune servicii de Organizare Evenimente și Servicii Turistice recomand cu toata încrederea FRENCH RIVIERA SERVICES firma antreprenorului român George Badea. 

Pour tous les Roumains de France et pour tous les Français qui souhaitent et ont besoin des meilleurs services d’Organisation d’Evénements et de Prestations Touristiques, je recommande en toute confiance FRENCH RIVIERA SERVICES la société de l’entrepreneur roumain George Badea.

FRS este una dintre cele mai titrate firme de Organizari Evenimente și Servicii Turistice din Franța, care îndeplinește cele mai înalte standarde de calitate în domeniu.

FRS est l’une des sociétés les plus titrées d’organisateurs d’événements et de services touristiques en France, qui répond aux normes de qualité les plus élevées dans le domaine.

George Badea, manager general la

FRENCH RIVIERA SERVICES

https://frenchrivieraservices.com/

HTTP://FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts