Ziar Magazin Online

Gabriel Oprea, ”eminența cenușie” din spatele Alianței Pentru Patrie? APP este de fapt un nou UNPR? Ce caută Liviu Dragnea într-un nou partid al sistemului?

EXCLUSIV MEDIASTIRI – 18 IUNIE 2022

Pe la sfarșitul verii anului trecut, 2021, vine ”marele anunț”, apariția unui nou partid ”patriotic”, condus oficial de Codrin Ștefanescu și, neoficial, de Liviu Dragnea

Alianța Pentru Patrie, s-a prezentat ca fiind un partid patriotic, care are ca viziune de guvernare, genialul program al lui Liviu Dragnea, care, în cei 3 ani cât a fost la putere, a reușit cea mai bună guvernare a României din ultimul secol. Un program absolut genial d.t.p.d.v, care dus la o creștere economică reală nemaiîntâlnită.

Deci, APP a venit ca o mare speranță pentru români, și asta s-a văzut prin numărul record de membri înscriși. La 4 luni de la lansare, APP avea de 4 ori mai mulți membri decat USR. Pur si simplu a fost o nebunie, susținută de speranțe frumoase și un entuziasm nemaiîntâlnit pentru un partid politic.

Eiiiiii, dar cum orice minune ține ”trei zile”, și în APP încep să apară, treptat, foarte mari semne de întrebare, pe care chiar le voi menționa aici.

  1. Chiar din prima lună de la apariția APP, au apărut niște zvonuri, care spuneau că, de fapt, Codrin Ștefanescu este un trădator care se folosește de imaginea lui Liviu Dragnea pentru a crește acest partid

  2. O altă informație ”bombă” spune că Ștefănescu este vinovatul principal pentru desparțirea lui Liviu de Irina! 

  3. În tot acest timp, Liviu Dragnea este de negăsit, inexistent, inabordabil, în afară de 4-5 iesiri la TV, absolut nimic, nici o activitate efectivă pentru APP, nici o postare pe Pagina lui Oficiala de Facebook.

  4. Odată cu demisia în bloc a tuturor organizațiilor APP Constanța, Liviu Dragnea se retrage din grupul de Watsapp Central APP, grup din care fac parte toate persoanele cu funcții în partid.

  5. Omul care se ocupă de Promovarea Online a APP, este un ”fost” din echipa de online a lui Iohanis și, colac peste pupăză, Promovarea Online a APP NU EXISTA. Postările de pe Pagina Oficială abia daca ating 200 aprecieri și 200 distribuiri, ele sunt apreciate doar de membri ai altui grup de Watsapp, Comando APP. După ce se postează, Raducanu, cu un limbaj de cartier, ii ”inghioldește” pe membri grupului să aprecieze și să distribuie postarea, ROMÂNII NU APRECIAZĂ DELOC postările de pe Pagina Oficiala APP! Acest lucru se poate verifica cu ușurință.

  6. Aproape toate Paginile Oficiale locale sunt moarte, nu au activitate online, APP nu exista pe online.

  7. APP nu are organizație în nici o țară din UE, după un an de la lansare. Ulterior, personal am auzit din gura lui Ștefanescu ca el nu dă doi bani pe românii din Diaspora, lucru care m-a înfuriat rau de tot. 

  8. În paralel cu toate astea, are loc o ”epurare” în APP, toți membri valoroși, profesori universitari, cadre militare, medici……care au venit cu bună intenție, din patriotism, să facă ceva pentru România, SUNT DAȚI AFARĂ, unul câte unul. Și aici ma opresc, cu enumerarea, dar mai sunt multe de spus!

O informație de ultima oră, spune ca în spatele APP se află un grup de ”eminențe cenușii”, printre care și Gabriel Oprea, ”parintele” UNPR

Faptul că APP este un nou UNPR, devine din ce in ce mai evident.

Zilele astea s-a produs ”marea schizma”, Gerard Georgescu, Președintele APP Ploiești și candidat oficial al APP la Primaria Ploiești, este dat afară din partid, fara nici un fel de reținere! WAW!

Intr-un cadru restrans, Gerard Georgescu recunoaște că a atacat public clanurile mafiote din Ploiesti, dar și pe Gabriel Oprea. Opa, hopa, curat murdar cică! Lucrurile par că se leagă.

Să vedem ce spune Gerard Georgescu pe profilul personal de FACEBOOK

Gerard Georgescu candidat Primăria Ploiești 2024

Comunicat de presă:

”In data de 15.06.2022 președintele Alianței pentru Patrie Prahova a convocat Biroul Executiv Județean și într-un cadru demn de anii ’40 a propus și a îndeplinit misiunea primită de la gruparea Kos-Ma, ex-PSD, grupare creată în jurul Parcului Bucov, care îl are în portofoliu și pe primarul Ploieștiului!!!! Misiunea de a mă exclude din partid, pe subsemnatul Gerard Georgescu – Lege și ordine , președinte Alianță pentru Patrie Ploiești și candidat la primăria municipiului Ploiești, a fost gândită de mult, dar pusă în practică astăzi!!!

Reproșurile făcute au constat în faptul că mi-am permis să îl atac pe primarul Ploieștiului pe diferite teme de actualitate pentru cetățeni și că sunt împotriva grupării baronului Kos-Ma , grupare din PSD care acaparează politico-economic hălci din Ploiești și Prahova ! Presiuni împotriva mea se fac de ceva timp de a nu mai declara că Ploieștiul este condus de clanuri și că doresc un Ploiești al cetățenilor!!!

Nu cedez, voi lupta , am ales să fiu lângă Ploieștean , nu lângă clanuri! Începând cu data de 16.06.2022 voi continua lupta politică ca independent, cu aceleași deziderate și principii!”

HTTP://FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts