Ziar Magazin Online

Francmasonii se razbună pe Erdogan, declanșând intenționat cutremurul devastator și criminal de 7,8 grade din Turcia!?

MEDIASTIRI 08 02 2023 CONSPIRATIE-NOUL SINONIM AL ADEVARULUI

VIDEO! Pe data de 16 ianuarie 2023, la Davos în Elveția a avut loc Forumul Economic Mondial, întâlnirea celor mai puternici lideri ai planetei, Elita Francmasoneriei Satanice

Într-un discurs eroic, plin de curaj, Erdogan face acuzații grave la adresa președintelui israelian Shimon Peres și a celorlalți membri din Elita Satanică Ocultă care dorește cu orice preț să controleze această planetă.

Primul ministru turc Recep Tayyip Erdogan și-a exprimat furia joi în timpul unei dezbateri asupra Gazei la Davos, în timp ce a părăsit  dezbaterea publică reproșând organizatorilor că îl împiedică să vorbească, după o lungă intervenție a președintelui israelian Shimon Peres.

Liderul turc a dorit să răspundă unei pledoarii aprinse a lui Peres, așezat alături de el, asupra intervenției israeliene în Gaza, dar jurnalistul care animă întalnirea l-a întrerupt cu insistență.

Atunci când Erdogan, președintele Turciei a început să dezvăluie ”lucruri incomode” pentru Oculta Mondială, a fost întrerupt cu brutalitate. Din cele 25 de minute alocate lui, a putut vorbi doar 12 minute.

VIDEO! Ce a spus Erdogan la Davos

„Nu cred ca voi mai reveni la Davos”, a strigat Erdogan părăsind sala unde se aflau secretarul general al ONU Ban Ki-Moon și secretarul general al Ligii Arabe Amr Moussa.

„Găsesc foarte trist faptul că unii oameni aplaudă când mulți oameni sunt morți. Cred că ei greșesc aplaudând acțiuni care au ucis oameni.

Domnul președinte este mai în vârstă decât mine! Știu că vocea ta este atât de puternică, încât este o psihologie a vinovăției, care îți face vocea atât de puternică. Vocea mea nu va fi atât de puternică să știi. Când vine vorba de ucidere, și știi cum să ucizi. Și tu îmi dai numere.

Dă nume. Sunt cei care sunt curioși. Poate îi condamn și pe cei care aplaudă persecuția. Pentru că, pentru a-i aplauda pe cei care i-au ucis pe acești copii și pe cei care i-au ucis pe acești oameni, cred că este o crimă separată împotriva umanității.”  a declarat el făcând aluzie la Gaza, tema dezbaterii.

Simon Peres îi cere scuze la telefon lui Erdogan

Președintele israelian Shimon Peres a prezentat joi scuze prin telefon primului ministru turc Recep Tayyip Erdogan după ce acesta din urmă a părăsit dezbaterea asupra conflictului din Gaza în urma unei intervenții a lui Peres la Davos..

Peres i-a telefonat lui Erdogan și cei doi lideri au avut o convorbire de cinci minute în timpul căreia președintele israelian a prezentat scuzele sale, a declarat agenția semioficială turcă, citând anturajul sefului guvernului turc, ceea ce arată ca Erdogan a spus adevărul.

La 3 săptămâni după acest discurs, un cutremur devastator se abate asupra Turciei

Două cutremure puternice au zguduit, luni, 6 februarie, Turcia, fiind resimțite și în țările vecine. Primul a avut magnitudinea de 7.8 și s-a produs la ora 4.17 dimineața, în partea de sud a țării, în provincia Gaziantep. Al doilea seism a avut magnitudinea de 7,5 grade și s-a produs la ora 13.25.

Teoria conspirației spune că acest cutremur a fost provocat intenționat

”Conspiraționiștii” spun că acest cutremur devastator de 7,8 grade a fost provocat intenționat de Oculta Mondială ca pedeapsă pentru Erdogan, pentru faptul că acesta se opune din ce în ce mai aprig planurilor neonaziștilor!

HAARP. Acest acronim provine de la High-frequency Active Aurol Research Project – Proiectul de cercetare a Aurorei activată cu frecvenţe înalte. HAARP este “un secret păstrat la fel de bine ca şi cel al Proiectului Manhattan, care ne-a adus bomba atomică”, după cum afirmau în revista Nexus dr. Nick Begich şi Jeanne Manning atunci când au scris articolul “Îngerii nu se joacă cu HAARP”. Acest proiect, afirmă dr. Rosalie Bertell, preşedinta Institutului Internaţional de Interes în domeniul Sănătăţii Publice (IICPH), va fi prezentat publicului ca fiind un scut spaţial faţă de diferite arme sau, pentru cei mai creduli, ca fiind un aparat care repară stratul de ozon.HAARP are capacitatea de a plasa cantităţi enorme de unde de joasă frecvenţă (EFJ) în atmosfera terestră, deasupra unor zone strategice şi de a menţine constantă energia, în cazul în care ar exista variaţii, într-o manieră mai precisă şi mult mai bine controlată decât un detonator nuclear. Dr. Nicholas Benich, om de ştiinţă implicat activ în campania anti-HAARP, arată că această tehnologie produce un fascicul foarte puternic de unde radio care încălzeşte şi astfel ridică zone întregi din ionosferă (stratul încărcat electric care se află deasupra atmosferei); apoi undele electromagnetice se întorc spre pământ şi pătrund peste tot, atât în structurile vii cât şi în cele neanimate. Astfel, pe lângă alterarea climei şi crearea de furtuni, HAARP modifică modul în care mintea umană operează şi chiar scade rezistenţa biologică la boli.

Oamenii de ştiinţă sunt îngrijoraţi că armata poate crea, datorită acestui instrument, o gaură uriaşă în atmosfera superioară, distrugând astfel protecţia planetei faţă de radiaţiile solare. Dr. Bertell spune despre HAARP că este „un reşou uriaş care poate determina ruperi majore ale ionosferei, creând nu numai găuri, dar şi incizii lungi în stratul protector de deasupra Pământului”.

Tehnica HAARP este în întregime funcţională din 1993. Cam câtă energie de frecvenţă joasă aruncă HAARP în atmosferă? În Alaska, aceste turnuri sunt construite să radieze 1,7 gigawat în ionosferă. HAARP poate afecta astfel şi câmpul electro-magnetic al pământului. Din punct de vedere militar, HAARP este o armă de distrugere în masă, după cum afirmă Michel Chossudovsky, profesor de Ştiinţe Economice la Universitatea Ottawa. El reprezintă un instrument de cucerire, capabil să destabilizeze selectiv agricultura şi sistemele ecologice pe regiuni întinse.

Păreri de pe Facebook despre cutremurul din Turcia

 


Vă așteptăm și pe cele 2 grupuri de Facebook ale ziarului: 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Publicație Online de Știri

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts