Ziar Magazin Online

Femeile încotro?! O mamă s-a sinucis aruncându-se de pe un bloc, ținându-i în brațe pe cei doi copii ai ei, o fețită de 3 și un baiețel de 6 anișori!

PROFIT DE ACEST TRAGIC EVENIMENT, PENTRU A INCEPE SERIA ARTICOLELOR TABU, CARE SUNT, DE DEPARTE, PREFERATELE MELE


Marți dimineața, în Timișoara, Billi Iuliana, o femeie de 33 de ani, absolventă la psihologie, s-a aruncat de pe un bloc aflat pe bulevardul Dâmbovița, ținandu-i în brațe pe cei doi copii ai ei, un baiețel de 3 ani și o fetiță de 6 anișori

Parerea mea este ca asistam la una dintre cele mai mari tragedii din Romania. Ok, ii respect alegerea Iulianei de a-si lua viata, dar cei doi copilasi cu ce au fost ei vinovati de le-a fost curmata viata intr-un mod atat de inuman!? 

Iulia, care avea 33 de ani, dorea sa se recasatoreasca cu fostul barbat, in varsta de 36 de ani, care este plecat la munca in Austria. Iulia divortase de el de ceva vreme si, incercase sa si-o traga ( pardon, scuze ). Reformulez, Iulia a incercat sa-si regenereze viata alaturi de alt barbat, si pare ca n-a mers.

Asa, la prima vedere, mie mi se pare o Femeie super cool, adica, sigur facea mancare, curatenie, isi astepta sotul acasa cu bucurie, avea o atitudine feminina, placuta, afectiva, tandra, stia sa-i menajeze cu sfintenie Mandria Masculina a sotului ei, nu? Parca asa zic io!

Deja facem trecerea la viziunea TABU, pe care, începand cu acest articol, o să v-o pictez, în niște culori și peisaje, mirific de sumbre

Eiiiiiii, dar daca ati sti voi, cei nestiutori, cate femei din astea meseriase, care se satura de bine, de cat de iubite si respectate sunt de catre barbatii lor, incearca sa-si refaca sufletelul lor cu ajutorul penisului altor barbati, nici nu va puteti inchipui! 

Pai da, ca mult mai interesant pare un ”adevarat barbat”, tatuat, plin de bani, cu masini super-luxoase, cu pantalonasii deasupra gleznelor, cu barbi de calugari, cu injuraturi de boschetar, cu bauturi fine, ”calatorii astrale si alea, alea” , nu ?!?!?! 

Siiii, dupa ce isi da seama ca refacerea sufletelului ei cu ajutorul penisului altor barbati este o grava eroare de gandire feminina, dupa ce isi da seama ca a fost pacalita, mintita, inselata, folosita ca un obiect de catre alti barbati, ce sa vezi !!! Ea constientizeaza ca, de fapt ea pe ala primul il iubeste si cu el ar vrea sa fie, ceilalti nu mai e buni !!!

Aaaa, nuuu, Doamne fereste, sa nu credeti cumva ca toate astea au legatura cu Iuliana, nuuu, nici vorba, dar, dragi femei, va spun cel mai mare secret pe care l-ati auzit vreodata, un secret atat de mare, incat sunt convins ca il stiti foarte bine!

Niciodată, dar absolut niciodată, în nici o situație, fără nici o excepție, un bărbat nu va putea uita și ierta ca ”femeia lui a fost atinsă de alt bărbat, ca penisul altui bărbat a intrat în vaginul femeii” pe care el o iubește, că limba altui bărbat a intrat în gura acelei femei, că mâinile altul bărbat i-a strans sânii acelei femei  !!!

Daca esti femeie, sa stii acest lucru, odata ce te-a atins alt barbat, sa-ti iei adio definitiv de la ideea ca te vei mai putea vreodata impaca cu fostul, ca el te-ar putea ierta si ar putea trece peste asta. NU, barbatii nu pot trece peste asa ceva, dar despre asta vom vorbi intr-un articol viitor, in mod special!

Facebook – MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts