Ziar Magazin Online

EVENIMENT IMPORTANT Deputatul ”APP” Francisc Tobă, președintele Federației Române de Snooker, va organiza în România, Campionatul Mondial de Snooker!

Se mai intampla si lucruri bune in Romania


DIVERSE – 09 APRILIE 2022

Francisc Tobă, deputat al Alianței Pentru Patrie, partidul lui Dragnea, împreuna cu James Leacy, vicepreședintele Federației Internaționale de biliard și snooker, si o intreaga echipă, organizează la București Campionatul Mondial de Snooker

Prestigiu si increderea de care se bucura domnul deputat Francisc Toba pe plan international, presedintele Federatiei Romane de Snooker, a facut ca Romaniei sa i se acorde onoarea de a organiza Campionatul Mondial de Snooker. 

Este o onoare si totodata o responsabilitate enorma pentru tara noastra dar, cu siguranta, ne vom descurca cu brio in organizarea acestui eveniment sportiv international!

”Francisc Tobă, preşedintele Federaţiei Române de Snooker, a participat, alături de James Leacy, vicepreședintele Federației Internaționale de biliard și snooker, la Ministerul Sportului si Tineretului, la conferința de presă prin care s-a anunțat organizarea Campionatului Mondial de snooker la București, în perioada 15-27 august a.c. Este primul Campionat Mondial la trei categorii – cadeti, junior și tineret organizat într-o țară.

Deputatul Francisc Toba, vicepreședinte APP, a pus bazele Federației Române de Snooker în 2007 și o conduce în calitate de președinte și în prezent, după ce vreme de mai mulți ani a fost președintele Federației de Karate Tradițional.

Federația română de snooker a organizat patru campionate europene și un campionat mondial în acest interval de timp.” – scrie pe Pagina Oficiala a APP

PENTRU APRECIERI, DISTRIBUIRI, COMENTARII SI SUGESTII, VA ASTEPTAM PE GRUPUL NOSTRU DE FACEBOOK MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online

Aveti aici linkul

https://www.facebook.com/groups/2906970389546178

 

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts