Ziar Magazin Online

Eugen Teodorovici: ”Puteți merge la PNL si USR cu facturile imense, ei au anulat ordonanța 114 și au liberalizat prețurile!”

POLITICA, 21 MARTIE 2022

Eugen Teodorovici: Puteţi merge la PNL şi USR cu facturile imense la gaze şi la energie, ei au anulat ordonanţa 114/2018, care a fost o decizie foarte buna!

Fostul ministru PSD al Finanţelor, Eugen Teodorovici, scrie pe Facebook, că românii care s-au trezit cu facturi imense la gaze şi energie electrică pot merge cu ele la USR şi PNL, partidele care au anulat Ordonanţa 114/2018 numită şi „taxa pe lăcomie”.

” Așadar, puteți merge la PNL și la USR, cu facturile IMENSE în mână, să le mulțumiți pentru acest ”cadou”, căci tot le-ați dat votul majoritar … Cine sunt cei care își făceau și încă își mai fac griji că nu au profituri suficiente companiile din sectorul energetic? De grija românilor mai ”moare” vreun politician, ACUM? Și totuși, de la PNL nu am pretenții să găsească vreo soluție la problema facturilor la energie, … dar deja de peste o lună, PSD este și el la guvernare … fără nicio SOLUȚIE! Oare de ce? ”, scrie Teodorovici.

Ordonanta 114, care mai este cunoscuta Ordonanta lui Dragnea sau ” taxa pe lacomie ”, este aceea care a plafonat preturile la energie, tocmai pentru a evita explozia facturilor, exact ceea ce se intampla de fapt acum. Unul dintre primele lucruri pe care le-a facut guvernul PNL – USR dupa ce a preluat puterea in Romania, a fost sa anuleze ordonanta 114.

PENTRU APRECIERI, DISTRIBUIRI, COMENTARII SI SUGESTII, VA ASTEPTAM PE GRUPUL NOSTRU DE FACEBOOK MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online

Aveti aici linkul – https://www.facebook.com/groups/2906970389546178

 

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts