Ziar Magazin Online

”Eu combat gândacii, nu-i mănânc!” Petre Daea, românul, sfidează Oculta Mondială, care promovează gândacii ca mâncare!

MediaStiri CONSPIRATIE 20 07 2022

Petre Daea, un român adevărat, le dă lui Bill Gates și Ocultei Mondiale care propovăduiesc gândacii ca aliment, un răspuns românesc, curajos, monumental

”Ca inginer, eu combat gândacii, nu ii mănânc, pentru că așa este normal și firesc!”

”Nu e cazul la români, lucrurile astea nu țin, pentru că vin împotriva firii!”

Iaca tovarașe Bill Gates și tovarășilor din Oculta Mondială, că s-ar putea pe la noi pe aici să nu se mai treacă, zis-am noi românii la Marașești, acum 100 de ani!

Petre Daea, un român adevarat, curajos, cel mai bun Ministru al Agriculturii de după 89′

”Și lăcustele, gândacii, trăiesc tot de pe pământ, ele mănâncă vegetație nu mănâncă altceva, așa că, nu este o sursa sigură de proteină. Nu aș da nici o secundă pentru abordarea acestei teme, nu este cazul!” – mai spune Ministrul Agricultuii

Petre Daea a reușit să ia cele mai eficiente măsuri pentru dezvoltarea agriculturii și zootehniei romănești. Dupa doi ani la Ministerul Agriculturii cu Daea, România a redevenit ”Granarul Europei” cu cea mai mare producție la porumb și floarea soarelui și pe locul doi la producția de grâu, după Franța.

În aceste condiții, Petre Daea a devenit unul dintre cei mai valoroși, apreciați și iubiți politicieni din România, alături de Liviu Dragnea, cel care l-a remarcat și l-a propulsat.

Indicii. Petre Daea, românii nu mănâncă gândaci, românul Petre Daea înfruntă Oculta Mondială, Bill Gates, Ministerul Agriculturii.

HTTP://FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts