Ziar Magazin Online

Emil Boc insultă România, sens giratoriu de 2 mil euro, record absolut într-o țară disperată de sărăcie!

”Capodoperele” actualei guvernari nu inceteaza sa ne uimeasca


Primăria liberală închide ochii la traficul infernal zilnic din oraș în favoarea afaceriștilor Pe unul dintre cele mai aglomerate drumuri din Cluj-Napoca, strada Frunzișului, tovarașul Boc i-a dat „da”-ul pentru un sens giratoriu enorm și super scump afaceristului care deține blocul Wings din zonă

Daca nu era deja orasul in „cartea recordurilor” cu multe lucruri, acum va fi si cu cel mai scump sens giratoriu din Romania, „doar” 2 milioane de euro. Din interese financiare si politice, Boc inchide ochii la cozile uriase de trafic de pe varianta, chiar de ordinul kilometrilor care se formeaza la orele de varf si ii lasa pe soferi sa se chinuie zilnic si sa isi petreaca timp pretios bara la bara.

Va dati seama cat de mult tine primarul la cetatenii orasului?! Si situatia dureaza deja de cateva luni bune si cu siguranta va mai dura un timp indelungat, ca totusi suntem in Romania „lucrului bine facut” in 2 ani, nu 2 luni. Dar, cand clientela locala, cand mafia imobiliara isi doreste multe milioane de euro incasari, orasul poate fi sacrificat cu doar o semnatura, nu-i asa?! Iar gluma anului a fost cand insusi Boc a mers in cercetare la giratoriu ca sa mai castige niste procente electorale lasand impresia ca ii pasa de nebunia creata in jur.

Guvernul ”meu” se pare ca nu este pentru ”noi”, este pentru ”ei!”

In fata camerelor tv ii aperi pe clujeni, in spate schimbi PUZ-uri prin semnatura ca sa le convina rechinilor imobiliari din jurul tau. Un fel de adaptare de la o vorba celebra in popor: „Sa traiti bine” in traficul infernal, ca noi smecherii traim super bine din banii vostri!

Pentru clujenii care se simt neindreptatiti, care nu mai suporta traficul dezastruos cauzat de jocurile afaceristilor locali, pentru clujenii care nu au niciun fel de sprijin din partea primariei lui Boc, pentru cei care sunt tratati inuman, incorect si discriminatoriu de catre autoritaritatile Statului Roman, pentru toti acestia singura solutie de a repara lucrurile si de a le pune pe un fagas normal este sa vina sa lupte alaturi de APP si de Liviu Dragnea pentru ca Clujul sa devina in primul rand un oras al oamenilor corecti, cinstiti si patrioti care vor o viata linistita si frumoasa, si doar apoi un oras pentru marii afaceristi.

Doar impreuna cu #AliantaPentruPatrie romanii isi pot asigura o viata mai buna si mai corecta. Si toti acesti oameni care simt si iubesc romaneste sunt asteptati pe site-ul  www.app-romania.ro  pentru a deveni membrii dintr-o familie mare care isi respecta conationalii si care vrea un viitor mult mai bun pentru ei si pentru copiii si nepotii care vor urma. Luptam pentru romani pana la capat!

12 APRILIE 2022

PENTRU APRECIERI, DISTRIBUIRI, COMENTARII SI SUGESTII, VA ASTEPTAM PE GRUPUL NOSTRU DE FACEBOOK MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online

Aveti aici linkul

https://www.facebook.com/groups/2906970389546178

 

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts