Ziar Magazin Online

Emil Boc cheltuie 850.000 lei pe echipament militar pentru Ucraina, pentru că românii din Cluj și din România nu au nevoie de ajutor!

Cluj Napoca pare ca a devenit orașul – anexa a Ucrainei


POLITICA – 05.APRILIE 2022

După ce Emil Boc pune pe stâlpii din Cluj drapelul Ucrainei, alocă din bugetul primăriei 850.000 lei pentru a ajuta cu echipament militar Ucraina!

Acest gest poate fi cu ușurinta interpretat de Rusia drept o declaratie de razboi.

Mă ajuta cineva sa inteleg daca Clujul este oraș românesc sau a devenit oficial provincie Ucrainiana ?!?!?!

Bogdan Adrian Bica:

Primaria Cluj-Napoca gaseste 850.000 RON pentru echipament tactic militar pentru straini, dar pentru un trai zilnic mai usor a clujenilor NU? Solidaritatea intre oameni e ceva de respectat si de admirat, intr-o lume in care ura si rautatea a atins de mult timp niveluri foarte ridicate.

Solidaritatea, din punctul meu si al multor altor persoane de vedere, ar trebui sa inceapa intre cetatenii unui bloc, unui cartier, unui oras, unei tari si doar apoi sa se depaseasca granita Romaniei. Ceea ce face Primarul Emil Boc e doar o folosire de joasa speta a termenului „solidaritate” pentru interese politice si de PR. Ca fondul de rezerva al Primariei orasului are sume mari de bani de milioane de lei, asta e destul de usor de crezut, avand in vedere impozitele mari, preturile uriase la locurile de parcare.

La cat de scumpa este viata in tara asta momentan, cu preturi la absolut tot in crestere, de curent si gaz nici nu mai e de mentionat, cred ca administratia locala putea sa foloseasca acei 850.000 de lei pentru niste burse pentru elevi sau studenti, sau pentru compensarea suplimentara a preturilor la facturile lunare, sau pentru dotarea cu aparatura medicala a unor spitale, sau pentru ajutorarea unor persoane care intr-adevar au nevoie de ajutor, si nu pentru echipamente militare in strainatate.

Noi, APP Cluj, vom lua atitutine fata de toate aceste nedreptati si jocuri murdare pe care autoritatile locale vor sa le faca in dezavantajul cetatenilor orasului! Mergem pana la capat pentru o viata mai buna pentru romani!” 

Bogdan Adrian Bica, presedinte APP Cluj

PENTRU APRECIERI, DISTRIBUIRI, COMENTARII SI SUGESTII, VA ASTEPTAM PE GRUPUL NOSTRU DE FACEBOOK MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online

Aveti aici linkul  https://www.facebook.com/groups/2906970389546178

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts