Ziar Magazin Online

”Donald Trump si Viktor Orban” întâlnire de taină, marii patrioți fac coaliție împotriva Ocultei Mondiale!

MEDIASTIRI 08 08 2022 CONSPIRATIE

Fostul președinte Donald Trump l-a primit pe premierul ungar Viktor Orbán la una dintre locațiile sale de golf de lux, cei doi au vorbit la conferința politică anuală a conservatorilor americani

”A fost grozav să petrec timp cu prietenul meu” – Trump

”A fost grozav să petrec timp cu prietenul meu, Viktor Orbán, prim-ministrul Ungariei. Am discutat multe subiecte interesante, puțini oameni știu atât de multe despre ceea ce se întâmplă astăzi, la fel ca el. Am sărbătorit, de asemenea, marea sa victorie electorală din aprilie” – a transmis fostul președinte SUA.

Donald Trump si Viktor Orban, doi politicieni prieteni, cu adevărat patrioți

În luna mai, el a vorbit la primul eveniment al CPAC din Ungaria. Unii conservatori americani au fost atrași de discursul și politica naționalistă dusă de Orban și de ceea ce el a numit „marca noastră de politică creștin-democrată, conservatoare și patriotică.”

Prezența lui Orban a stârnit însă si critici, datorită unui discurs susținut la 23 iulie, în România, la Băile Tușnad, în care a spus că vrea să împiedice ca Ungaria să devină o țară „de rasă mixtă” și s-a revoltat împotriva unui „potop” de migranți „impuși” în țară.

Acest discurs este considerat de către patrioții și naționaliștii români ca fiind foarte curajos, în care Orban își manifestă totalul dispreț față de pseudovalorile neomarxismului propovăduit de Oculta Mondială. El a afirmat că va lupta cu toată forța contra instaurării Noii Ordini Mondiale, protejand cu orice preț valorile morale și spirituale ale unei societați cu credință în Dumnezeu.

Indicii. Donald Trump și Viktor Orban s-au întâlnit, Trump și Orban doi mari președinți care luptă împotriva Ocultei Mondiale. Trump și Orban fac marea coaliție a patriotilor.

HTTP://FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online 

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts