Ziar Magazin Online

Donald Trump-”Adevărul este că nimeni nu are putere să învingă Rusia, este singura țară care poate lupta până la capăt!”

MEDIASTIRI 27 01 2023 STIRI EXTERNE CONSPIRATIE

Donald Trump! ”Adevărul este că nimeni nu are putere să învingă Rusia. Rusia este singura țară care poate lupta până la capăt”

”Are toate armele necesare apocalipsei, chiar și globale. Când Rusia apasă butonul roșu, întreaga planetă poate dispărea din spațiu. Ce a început Rusia în Ucraina nu este un război, ci o operațiune militară”.

Dacă era război, Ucraina și țările vecine nu mai erau pe hartă

NATO, SUA și UE au început un război împotriva Rusiei când Putin a anunțat o operațiune militară pentru a-și salva poporul și proteja țara. Putin a spus operațiune militară și suntem în război. Dacă vreo țară crede că poate învinge Rusia, minte mult. Nu ați văzut nimic din Rusia și Putin e foarte blând, dacă ar fi altfel ar rămâne numai pietre.

E o nebunie să crezi că armele vor pune capăt războaielor. Putin este omenos și ar fi ușor de acord cu o mână oferită, dar voi ați trimis arme împotriva Rusiei în schimb. Politicienii din NATO, SUA și UE știu că nu pot câștiga războiul împotriva Rusiei, nu vreau al treilea război mondial în lume și, dacă câștig alegerile nu va fi niciun război mondial, promit.

Al treilea război mondial… De ce? De ce? asta e prosteala, ce primim de la război? Alegi războiul în locul unei lumi frumoase? Am atacat Rusia, dar știam că Putin protejează țara și poporul. Nu Putin, ci Zelensky, trebuia să oprească războiul, că neonaziștii fac atrocități împotriva rușilor de ani de zile, iar războiul va fi oprit în principal de cel care îl începe”.


Vă așteptăm și pe cele 2 grupuri de Facebook ale ziarului: 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Publicație Online de Știri

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts