Ziar Magazin Online

Doctorul Răzvan, ”Remdesivir” este o otravă, cu care era obligatoriu să-i tratăm pe pacienții bolnavi de Covrig!

MEDIASTIRI 13 10 2022 CONSPIRATII

Deciziile politice s-au implicat în mod grav și fără precedent în protocoalele medicale

În discursul de la lansarea oficială a partidului COALIȚIA pentru NAȚIUNE, Doctorul Răzvan Constantinescu a făcut cateva afirmații ”interesante” cu privire la implicațiile deciziilor politice în protocoalele medicale de tratament ale bolnavilor de Covrig 666.

”În meseria asta, eu am făcut un jurământ, juramântul lui Hipocrate, prin care m-am angajat să încerc să fac tot binele pe care pot să-l fac”

Doctorul Răzvan, al cărui curaj de a spune adevărul despre Plandemie, a dus la salvarea a mii de vieți

”De 30 de ani, dar de fapt acum mai mult ca niciodată, politicul s-a infiltrat în mod grav în medicina și în activitatea nemijlocită cu bolnavul. La început prin politica sanitară dezastruoasă, prin alocarea unui procent umilitor, mizerabil, din PIB pentru sănătate.”

RĂzvan Constantinescu, președintele partidului autentic românesc, pentru suveranitatea României, COALIȚIA pentru NAȚIUNE

”Nu s-a mai pomenit niciodată ca deciziile politice să intervină în protocoalele noastre terapeutice. Noi acum aveam (în timpul Plandemiei) protocoale în care era obligatoriu să folosim Remdesivir, care este o otravă. Medicina este o meserie liberală, medicului nu i se poate impune de nici un For care este tratamentul pe care să-l aleagă pentru pacient.”

”Orice erou, ‘cum aș fi EU’, are dreptul constitutional garantat, de a avea la rândul lui, el însuși, Eroi, și aceștia sunt Dan, Iulian și Aurelian!”

Aici Doctorul Constantinescu face o mică gluma, referindu-se la cei trei aliați, împreună cu care a înființat partidul românilor, COALIȚIA pentru NAȚIUNE.

”Îi asteptăm alături de noi, în Coaliția pentru Națiune, pe toți românii, drumul este întotdeauna mai frumos decât destinația”Spune Doctorul Răzvan Constantinescu

COALIȚIA pentru NAȚIUNE, partidul Doctorului RĂzvan Constantinescu, crește foarte frumos, cu oameni de calitate

COALIȚIA pentru NAȚIUNE este un partid politic nou, antisistem, pentru bunăstarea și independența Romăniei. Acest partid promovează Legea Suveranitații care, în afară de guvernarea fabuloasă a lui Liviu Dragnea, este prima Lege autentică, postdecebristă, care militează pentru drepturile tuturor românilor și suveranitatea României.


Indicii. Doctorul Răzvan Constantinescu-în timpul Plandemiei aveam protocoale medicale în care trebuia să folosim obligatoriu Remdesivir, care este o otravă, Doctorul Răzvan Constantinescu-deciziile politice au intervenit în mod grav în protocoalele medicale, Doctotul Răzvan Constantinescu-acest guvern a alocat un procent umilitor, mizerabil din PIB pentru sănătate.

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Publicație Online de Știri

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts