Ziar Magazin Online

Dle Iohannis, sunteți președintele României sau al Ucrainei, păreți mai preocupat de Ucraina decât de România!?

MEDIASTIRI 28 10 2022

Klaus Iohannis, la Praga: Vom discuta măsuri legate de iarna care vine. Vorbesc despre cum putem să sprijinim Ucraina pentru a trece peste iarna care va veni

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, înainte de a participa la reuniunea informală a Consiliului European, că se va discuta despre situaţia din Ucraina, inclusiv despre măsuri prin care ţara vecină să fie sprijinită pentru a trece peste iarna care vine, dar şi despre energie.

”Este nevoie de măsuri mai hotărâte decât am avut până acuma pentru a duce preţul energiei în jos.

Suntem în a doua zi aici la Praga, avem Consiliul European informal, nu vor fi decizii luate, însă vor fi discuţii. Sunt două teme principale, prima temă este legată de Ucraina, iar a doua temă este legată de energie. Vom începe discuţiile foarte probabil pe Ucraina.

Aici este foarte clar şi personal voi sublinia acest lucru, este nevoie de unitate, de solidaritate, vom condamna categoric anexările de teritorii facute de Rusia, nerecunoscute, dar în acelaşi timp vreau să salut expres adoptatea celui de-al optulea pachet de sancţiuni care a fost aprobat în discuţiile din săptămâna care a trecut. Vom discuta câteva măsuri, sper destul de concrete, legate de iarna care vine. Vorbesc despre Ucraina, cum putem să sprijinim Ucraina pentru a trece peste iarna care va veni”, a declarat, vineri, la Praga, Klaus Iohannis.

Românii sunt din ce în ce mai intrigați, și nu își mai dau seama dacă Klaus Iohannis este Președintele României sau Președintele Ucrainei!

”20 de milioane de cetățeni români nu au beneficiat nici o clipă, nu numai după începerea războiului dar și după formarea actualei coaliții, de atenția de care au beneficiat cei 320000 de refugiați ucrainieni din partea lui Iohannis, sensibil la mângâierile pe creștet ale stăpânilor lui” – spune Ion Cristoiu


Subiecte. Klaus Iohannis este mai preocupat de Ucraina decât de România, Klaus Iohannis este îngrijorat de situația ucrainienilor la iarnă și nu de situația românilor, România nu a beneficiat nici o secundă de grija lui Iohannis și a guvernului lui, cum a beneficiat Ucraina.

Vă așteptăm și pe cele 2 grupuri de Facebook ale ziarului: 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Publicație Online de Știri

 

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts